top of page

Haku Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen opiskelijaedustajaksi

Päivitetty: 15. kesäk. 2023

(This notice is in Finnish, because Humak Oy operates only in Finnish.)


Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO julistaa haettavaksi Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen opiskelijoiden joukosta valittavan edustajan paikan kaudelle 2023-2024. Kausi kestää yhtiökokouksesta seuraavaan yhtiökokoukseen. Hallitukseen nimetään yksi varsinainen jäsen Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden keskuudesta. Edustaja valitaan opiskelijakunnan edustajiston kevätkokouksessa 25.4.2023. Edustajiston valinta tuodaan tiedoksi osakeyhtiön hallituksen kokoukseen ja sen jälkeen Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu osakeyhtiön yhtiökokous vahvistaa henkilövalinnan kokouksessaan kesäkuussa.

Mitä osakeyhtiön hallitus tekee?

Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen tehtävänä on ohjata ja valvoa yhtiön toimintaan. Hallitukseen kuuluu ammattikorkeakoululain mukaan seitsemästä yhdeksään (7-9) varsinaista jäsentä. Hallitukseen valitaan yksi edustaja opiskelijoiden keskuudesta vuodeksi kerrallaan.


Hallituksen tehtävänä on valvoa yhtiön taloutta ja toiminnan suuria linjoja. Opiskelijaedustaja on hallituksen täysivaltainen jäsen ja hänen tehtävänään on tuoda esille opiskelijoiden näkemyksiä. Hallituksen jäsenenä opiskelijaedustajalla on lisäksi vastuu toimia yhtiön edun ja toiminnan edistämiseksi.


Hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa, kokoukset pidetään pääasiassa Helsingissä. Hallituksen jäsenille maksetaan kokouspalkkiota ja korvataan toiminnasta aiheutuneet matkakulut.

Kuka voi hakea?

Opiskelijaedustajaksi Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy:n hallitukseen voit hakea, jos olet päätoiminen opiskelija Humakissa tutkintoon johtavassa koulutuksessa. Katsomme eduksi myös, että sinulla on opintoja jäljellä vielä kesäkuuhun 2024 saakka. Valittu henkilö perehdytetään tehtävään.

Miten tehtävään haetaan?

Hakemus opiskelijaedustajaksi on vapaamuotoinen. Tyypillinen hakemus sisältää hakijan motivaatiokirjeen ja hakijan CV:n. Hakemusten tulee olla perillä 24.4.2023 mennessä.


Hakemuksen voi toimittaa sähköpostitse otsikolle "Hakemus Humak Oy:n opiskelijaedustajaksi 2023-2024" osoitteeseen suvi.torikka (a) humako.net. Valinnan opiskelijaedustajasta tekee HUMAKOn edustajisto kevätkokouksessaan 25.4.2023.


Lisätiedot:

Suvi Torikka

toiminnanjohtaja

suvi.torikka (a) humako.net

044 257 8884


Sini Riihimäki

Opiskelijaedustaja kaudella 2022-2023,

Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy

sini.riihimaki (a) humak.fi

Comments


bottom of page