top of page
HUMAKOn jäsenet käyttävät HUMAKOn hupparia.

Opiskelijakunnan jäsenenä saat etuja ja alennuksia, joiden avulla säästät arjessasi merkittävästi. HUMAKOn jäsenkortilla olet oikeutettu useisiin paikkakuntakohtaisiin ja valtakunnallisiin alennuksiin, joihin voit tutustua Slice- ja Pivo-mobiilisovelluksissa. Tutkinto-opiskelijana saat HUMAKOn jäsenkortilla myös opiskelijalle tutut paikallisliikenteen, VR:n, Matkahuollon sekä Kelan opiskelijaetuudet.

Slice-edut

Slice-edut

Slice- ja Pivo-mobiilisovellusten kautta löydät lukuisia etuja ja alennuksia, jotka vaikuttavat opiskelijan kukkaroon postiviivisesti. Aina ennen kuin ostat jotakin, tsekkaa löytyisikö kyseiseen etuun alennus!

Turkoosilla pohjalla lukee allekkain Pivo ja Slice.fi. Tekstien välissä on kaksi punaista sydäntä.
Kide.appin tapahtumat ja tuotteet

Kide.appin tapahtumat ja tuotteet

 

HUMAKOn jäsenenä saat kahdeksan opiskelijakunnan tapahtumat ja tuotteet käyttöösi! HUMAKOn lisäksi käytettävissäsi on näiden opiskelijakuntien
tapahtumat ja tuotteet jäsenetuhintaan:

 • Arcada studerandekår – ASK

 • Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O’Diako

 • Haaga-Helian opiskelijakunta Helga

 • Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamko

 • Metropolia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA

 • Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO 

 • Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta - JAMKO

 

Jäsenenä saat kaiken tämän jopa puoleen hintaan sekä Kide.app -verkkokaupasta että asiakaspalvelupisteiltä.

kideapp.png

Mentorointi

HUMAKOn jäsenenä voit hakea itsellesi mentoria, jonka kanssa voit reflektoida ja pohtia ammattilaisena kehittymistä tai muita urapolkuihin liittyviä teemoja, jotka sinua kiinnostavat. Mentorit ovat Humak-alumneja tai Humakin koulutusohjelmissa ja hankkeissa työskennelleitä ammattilaisia. Tapaamisissa voitte reflektoida ja pohtia ammattilaisena kehittymistä tai muita urapolkuihin liittyviä teemoja, jotka sinua kiinnostavat.

Lue mentoroinnista tarkemmin.

Mentorointi
Yogobe

Yogobe - joogapalvelut verkossa

Yogoben videotreenit ovat käytössäsi! Yogobe-verkkojoogapalvelu tarjoaa runsaan valikoiman muun muassa joogaa, pilatesta, meditaatiota, liikkuvuusharjoitteita ja kehonpainotreeniä. Harjoittele milloin vain ja missä haluat – jäsenenä täysin ilmaiseksi! (norm. 199 € / vuosi)

 Yogoben käyttöönotto on helppoa:

 1. Ole yhteydessä opiskelijakuntasi asiakaspalveluun info(a)humako.net

 2. Luo itsellesi tunnukset palveluun saamiesi ohjeiden mukaan

Yogobe_joogaverkkopalvelu.png
Arjen liikkuvuus

Alennuksia arjen liikkuvuuden lisäämiseksi

 

Get Up Desk -seisomatyötaso (-19%) ja Gymba -aktivointilauta (-25%)


Laita opiskeluergonomia kuntoon! Jäsenenä voit parantaa olosuhteita työpöydän äärellä työskentelyssä Get Up Desk -seisomatyötason ja Gymba -aktivointilaudan kanssa. Lue tarkemmin välineistä ja edun lunastamisesta

Voimalajiliiton lisenssi opiskelijahinnoin

Lisenssillä voit osallistua kaikkiin Voimalajiliiton toiminnan alaisiin kilpailuihin lisenssin voimassaoloaikana. Lue tarkemmin Voimalajiliiton lajeista sekä edun hyödyntämisestä.

Macron vapaa-ajan vaatteet

Tarvitsetteko peliasut urheiluturnaukseen, uudet hupparit järjestölle tai kenties yhtenäiset asut järjestäjille opiskelijatapahtumaan? Laadukkaita urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita valmistava Macron tarjoaa tuotteita liikuntaan ja vapaa-aikaan alennettuun hintaan. Lue tarkemmin Macronin edun lunastamisesta.

Macron
HCRD

Helsinki City Running Day

Suomen suurin juoksutapahtuma Helsinki City Running Day (HCRD) kokoaa vuosittain yli 10 000 juoksijaa. Jäsenenä saat osallistumismaksuista alennusta:

 • Helsinki City Marathon - 20 % 

 • Muut matkat- 10 %
   

Lue ohjeet edun lunastamiseksi ja tapahtumaan ilmoittautumiseksi.

HUMAKOn jäsenkirje

Lähetämme sinulle kuukausittain HUMAKOn jäsenkirjeen. Näin olet perillä ajankohtaisista asioista, jotka koskettavat opiskelijakuntaa, jäsenyyttäsi ja opiskelija-arkeasi. Nostamme esille myös hyödyllisiä jäsenetuja, jotta pääset entistä paremmin hyötymään opiskelijakunnan jäsenyydestä.

HUMAKOn jäsenkirje lähetetään sähköpostiosoitteeseen, jonka olet antanut jäseneksi liittyessäsi. Varmistathan myös, ettei kirje ole hukkunut roskaposti-kansioon.

Ilmianna kaupunki! -kampanja

Slicen opiskelijaedut eivät ole välttämättä samanlaisia kaikissa kaupungeissa. Siksi kutsumme kaikki Humakin opiskelijat osallistumaan Ilmianna kaupunki! -kampanjaan, jonka tarkoitus on kuulla opiskelijoiden mielipiteitä ja toiveita Slicen opiskelijaetujen kattavuudesta.

Osallistu kyselyyn (linkki avautuu uuteen välilehteen) ja ilmoita kaupunki, josta koet löytyvät liian vähän opiskelijaetuja! Vastaukset välitetään eteenpäin Slicelle, joka alkaa viedä asiaa eteenpäin.

Nettisivut_Ilmianna-kaupunki_kampanja.pn
bottom of page