Jäsenedut

humakon_hupparit.jpg

Opiskelijakunnan jäsenenä saat etuja ja alennuksia, joiden avulla säästät arjessasi merkittävästi. HUMAKOn jäsenkortilla olet oikeutettu useisiin paikkakuntakohtaisiin ja valtakunnallisiin alennuksiin, joihin voit tutustua Slice- ja Pivo-mobiilisovelluksissa. Tutkinto-opiskelijana saat HUMAKOn jäsenkortilla myös opiskelijalle tutut paikallisliikenteen, VR:n, Matkahuollon sekä Kelan opiskelijaetuudet.

 

Kide.appin tapahtumat ja tuotteet

 

HUMAKOn jäsenenä saat seitsemän opiskelijakunnan tapahtumat ja tuotteet käyttöösi! HUMAKOn lisäksi käytettävissäsi on näiden opiskelijakuntien
tapahtumat ja tuotteet jäsenetuhintaan:

 • Arcada studerandekår – ASK

 • Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O’Diako

 • Haaga-Helian opiskelijakunta Helga

 • Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamko

 • Metropolia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA

 • Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO 

 

Jäsenenä saat kaiken tämän jopa puoleen hintaan sekä Kide.app -verkkokaupasta että asiakaspalvelupisteiltä.

kideapp.png

Yogobe - joogapalvelut verkossa

Yogoben videotreenit ovat käytössäsi! Yogobe tarjoaa runsaan valikoiman muun muassa joogaa, pilatesta, meditaatiota, liikkuvuusharjoitteita ja kehonpainotreeniä. Harjoittele milloin vain ja missä haluat - jäsenenä täysin ilmaiseksi! (norm. 199 € / vuosi) Pääset tutustumaan täältä Yogoben verkkojoogapalveluun (uusi välilehti).

 Yogoben käyttöönotto on helppoa:

 1. Ole yhteydessä opiskelijakuntasi asiakaspalveluun info(a)humako.net

 2. Luo itsellesi tunnukset palveluun saamiesi ohjeiden mukaan

 

Yogobe_joogaverkkopalvelu.png
 
vimeo.png
 

Vimeo - verkkokoulutukset

Verkkokoulutusalustaltamme löydät verkkokoulutuksia esimerkiksi työnhakuun ja työelämätaitoihin liittyen.

Päästäksesi verkkokoulutusalustalle tee nämä seuraavat vaiheet selaimella.

 1. Luo itsellesi Vimeo-profiili osoitteessa vimeo.com (uusi välilehti) kohdasta Join Free.

 2. Mene käyttäjäsi asetuksiin (Settings) oikeasta yläkulmasta hymiön kohdalta “putoavasta” valikosta.

 3. Vasemmanpuoleisen asetusvalikon yläpuolella on käyttäjätietosi. Kopioi siitä User ID -kohdan jälkeinen numerosarja. Täytä Vimeon käyttöönottolomake (uusi välilehti) ja liitä numerosarja lomakkeeseen.

Alennuksia arjen liikkuvuuden lisäämiseksi

 

Get Up Desk -seisomatyötaso (-19%) ja Gymba -aktivointilauta (-25%)


Laita opiskeluergonomia kuntoon! Jäsenenä voit parantaa olosuhteita työpöydän äärellä työskentelyssä Get Up Desk -seisomatyötason ja Gymba -aktivointilaudan kanssa. Lue tarkemmin välineistä ja edun lunastamisesta

Voimalajiliiton lisenssi opiskelijahinnoin

Lisenssillä voit osallistua kaikkiin Voimalajiliiton toiminnan alaisiin kilpailuihin lisenssin voimassaoloaikana. Lue tarkemmin Voimalajiliiton lajeista sekä edun hyödyntämisestä.

 

Holiday Club

 

Lähde aktiivilomalle Holiday Club -kylpylään tai vuokraa oma loma-asunto. HUMAKOn jäsenenä saat - 15 % alennuksen useista hotelleista ja loma-asunnoista, joihin pääset rentoutumaan opiskeluiden ohella. Lue tarkemmin etukohteista sekä niiden varaamisesta.

 

Macron vapaa-ajan vaatteet

 

Tarvitsetteko peliasut urheiluturnaukseen, uudet hupparit järjestölle tai kenties yhtenäiset asut järjestäjille opiskelijatapahtumaan? Laadukkaita urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita valmistava Macron tarjoaa tuotteita liikuntaan ja vapaa-aikaan alennettuun hintaan. Lue tarkemmin Macronin edun lunastamisesta.

 
 

Helsinki City Running Day


Suomen suurin juoksutapahtuma Helsinki City Running Day (HCRD) kokoaa vuosittain yli 10 000 juoksijaa. Jäsenenä saat osallistumismaksuista alennusta:

 • Helsinki City Marathon - 20 % 

 • Muut matkat- 10 %
   

Lue ohjeet edun lunastamiseksi ja tapahtumaan ilmoittautumiseksi.

 

Slice-edut

Slice- ja Pivo-mobiilisovellusten kautta löydät lukuisia etuja ja alennuksia, jotka vaikuttavat opiskelijan kukkaroon postiviivisesti. Aina ennen kuin ostat jotakin, tsekkaa löytyisikö kyseiseen etuun alennus!

Turkoosilla pohjalla lukee allekkain Pivo ja Slice.fi. Tekstien välissä on kaksi punaista sydäntä.

HUMAKOn jäsenkirje

 

Lähetämme sinulle kuukausittain HUMAKOn jäsenkirjeen. Näin olet perillä ajankohtaisista asioista, jotka koskettavat opiskelijakuntaa, jäsenyyttäsi ja opiskelija-arkeasi. Nostamme esille myös hyödyllisiä jäsenetuja, jotta pääset entistä paremmin hyötymään opiskelijakunnan jäsenyydestä.

HUMAKOn jäsenkirje lähetetään sähköpostiosoitteeseen, jonka olet antanut jäseneksi liittyessäsi. Varmistathan myös, ettei kirje ole hukkunut roskaposti-kansioon.

Ilmianna kaupunki! -kampanja

Slicen opiskelijaedut eivät ole välttämättä samanlaisia kaikissa kaupungeissa. Siksi kutsumme kaikki Humakin opiskelijat osallistumaan Ilmianna kaupunki! -kampanjaan, jonka tarkoitus on kuulla opiskelijoiden mielipiteitä ja toiveita Slicen opiskelijaetujen kattavuudesta.

Osallistu kyselyyn (linkki avautuu uuteen välilehteen) ja ilmoita kaupunki, josta koet löytyvät liian vähän opiskelijaetuja! Vastaukset välitetään eteenpäin Slicelle, joka alkaa viedä asiaa eteenpäin.

Nettisivut_Ilmianna-kaupunki_kampanja.pn