Hae paikallistoimijaksi | HUMAKO

Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO


Ilkantie 4 | 00400 Helsinki

+358 44 257 8884

Palvelupisteet | Yhteystiedot

Hae paikallistoimijaksi

 

Hae mukaan jaostoon!

Jaosto - Tehdään yhdessä opiskeluajasta hauskempaa!

 

HUMAKOn paikallisesta toiminnasta vastaavat Humakin jokaisessa yksiköissä toimivat jaostot. Jaostotoiminta on opiskelijavetoista ja jaostot toimivat yksikkösi linkkinä HUMAKOon. Jaostoon voi hakea kuka vain Humakin opiskelija ja jaostossa voi toimia kaikki HUMAKOn jäsenet.

Jaostossa pääset vaikuttamaan siihen millaista opiskelijaelämä yksikössäsi on. Jaostossa on mahdollisuus ideoida ja toteuttaa erilaisia opiskelijatapahtumia sekä vaikuttaa opiskelijoiden viihtyvyyteen omassa yksikössään. Kaikki jaostotoimijat perehdytetään tehtäviin, joten tarvitsen itseltäsi vain intoa ja energiaa!

 

Jaostossa toimiessasi pääset toteuttamaan omia ideoitasi, saat  kokemusta organisoinnista ja tapahtumatuotannosta sekä tärkeimpänä ikimuistoisia kokemuksia. Jaostossa edistät myös opintojasi, sillä toiminnasta saa opintopisteitä. Jaoston jäsenenä pääset myös kasvattamaan taitojasi esimerkiksi tekemällä yhteistyötä ammattiliittojen tai muiden opiskelijakuntien kautta, sekä kehittämään oma-aloitteisuutta ja ryhmätoimintaa.

 

Jaostotoimintaan liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä hallituksen paikallistoimintatiimin jäseniin, joiden yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-sivulta.

 

Tärkeät päivämäärät

 

Haku käynnissä: 2.-29.9.2019

Haastattelut: 30.9.- 6.10.2019

Valinnat: 8.10.2019

Jaostokoulutus: Helsingissä 4.-5.11.2019

Hakulomake

 

Hae mukaan tutoriksi!


Humanistisessa ammattikorkeakoulussa tutortoimintaa tehdään yhteistyössä HUMAKOn ja Humakin henkilökunnan kanssa. Toiminta on HUMAKOn koordinoimaa ja kaikki tutorit ovat HUMAKOn jäseniä eli HUMAKOn tutoreita. Kampuksilla toimivat aktiiviset opiskelijatutorit ja heidän joukostaan valitut tutorvastaavat. Tutortoimintaa ohjaa ja tukee HUMAKOn hallitus ja työntekijät sekä kampuksilla nimetyt tutorvastaavalehtorit. Kaikki tutorit osallistuvat HUMAKOn syksyllä järjestämään koulutukseen sekä tekevät suunnitelman tutorina toimimisesta ja raportoivat sen päätyttyä. Tutor sitoutuu toimimaan tutorina. Tutoriksi voi hakea kuka vain Humakin opiskelija ja tutorina voi toimia kaikki HUMAKOn jäsenet.

Tutortoiminnassa ohjaus- ja vuorovaikutustaidot ovat keskeisessä roolissa, kun toimitaan ryhmässä. Sosiaalisen vahvistamisen merkitys niin tutoreiden kesken, kuin kampuksen opiskelijoiden keskuudessa on suuri.  Kampusten tutorit ovat aktiivisia ja motivoituneita opiskelijoita, jotka yhdessä luovat innostunutta tunnelmaa muiden opiskelijoiden pariin kampusalueella. Tutortoiminta on rentoa toimintaa, johon liittyy vahvasti yhteisöllisyys.

Tutorointiin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä hallituksen paikallistoimintatiimin jäseniin, joiden yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-sivulta.

 

Tärkeät päivämäärät

 

Haku käynnissä: 2.-29.9.2019

Haastattelut: 30.9.- 6.10.2019

Valinnat: 8.10.2019

Tutorkoulutukset:

  • Jyväskylässä 21.-22.10.2019 - Jyväskylän ja Kuopion uudet tutorit

  • Turussa 24.-25.10.2019 - Turun ja Pääkaupunkiseudun uudet tutorit

Hakulomake