top of page

Palautekanavat

HUMAKOlla on käytössään palautekortit. Korttien avulla opiskelija voi:

 • kiittää henkilöstöä

 • muistuttaa lehtoria myöhästyneestä arvosanasta

 • antaa ehdotuksen toiminnan parantamiseen

Saat haalarimerkin, kun olet antanut palautekortin. HUMAKO toimittaa palautekortin terveiset nimettömästi eteenpäin. Kun annat palautetta, muistathan kirjoittaa epäkohdan mahdollisimman selkeästi ja kokonaisuudessaan ylös. Näin epäkohtaan on helpompi tarttua ja viedä eteenpäin.

Äänitorvi on oikea palautekanava, jos asia kaipaa suurempaa jyrähtämistä tai haluat antaa positiivista palautetta. Äänitorvi on Opiskelijakunta HUMAKOn sähköinen palautelomake.

 

Äänitorven kautta voit antaa muun muassa:

 • kritiikkiä

 • kehitysideoita

 • kehuja 

 

Äänitorven kautta voit lähettää palautetta:

 • opiskelijakunnalle

 • tutoreille

 • jaostoille

 • Humakille

 • opinto-asioihin liittyen

Äänitorven saaja ei saa tietää lähettäjän tietoja.

Palautekortit ja Äänitorven löydät samalta lomakkeelta tai tämän sivun yläreunassa olevasta Anna palautetta -painikkeesta. Saapuneet palautteet käsitellään hallituksen edunvalvontatiimin kokouksessa viimeistään kahden viikon sisällä palautteen saapumisesta. Jos jätät yhteystietosi, voimme kertoa palautteen etenemisestä sähköpostitse. Palautetta voi myös jättää anonyymisti.

Lisätietoa saat HUMAKOn edunvalvontatiimiltä. Laita sähköpostia osoitteeseen edunvalvonta(a)humako.net.

Papukaijakortti
Kuva HUMAKOn papukaijakortti haalarimerkistä.

Onko lehtorisi tai muun Humakin henkilökunnan jäsenen toiminta kiitoksen arvoista? Lähetä HUMAKOn kautta kiitoksena papukaijakortti positiivisen palautteen kera!

Keltainen kortti

Keltaisen kortin avulla annetaan mahdollisuus korjata toimintatapaa. Asian ei aina tarvitse olla valtava vääryys, pienikin asia ansaitsee ryhtiliikkeensä!

Kuva HUMAKOn keltainen kortti haalarimerkistä.
Etanakortti

Tutkintosäännössä lukee, että opiskelijan tulee saada arvio suorituksesta neljän viikon kuluttua tehtävien palautuksesta. Aina ei kuitenkaan näin tapahdu. Etanakortilla voit muistuttaa lehtoria tästä aikarajasta.

Kuva HUMAKOn etanakortti haalarimerkistä.
Äänitorvi

Äänitorvi on Opiskelijakunta HUMAKOn sähköinen palautelomake, jonka kautta voit antaa kritiikkiä, kehitysideoita ja kehuja opiskelijakunnalle, tutoreille, jaostoille, Humakille tai opinto-asioihin liittyen.

Tee aloite

Onko sinulla ideoita, kuinka opiskelijakunta HUMAKO voisi kehittää toimintaansa? Onko jotain, mitä opiskelijakuntasi voisi mielestäsi järjestää, tarjota tai toteuttaa? Jos olet HUMAKOn jäsen, voit tehdä suoran aloitteen opiskelijakunnalle!


Toimi näin:

 1. Kirjoita konkreettinen ideasi ja lähetä se sähköpostitse meille humako(a)humako.net.

 2. Hallitus tekee lausunnon HUMAKOn edustajistolle, joka käsittelee aloitteesi seuraavassa kokouksessaan. Sinulla on oikeus osallistua hallituksen kokoukseen aloitteesi käsittelyn ajaksi.

 3. Tule kyseiseen edustajiston kokoukseen - HUMAKOn jäsenenä sinulla on puhe- ja läsnäolo-oikeus kokouksessa.


Voit aina olla yhteydessä HUMAKOn hallituksen jäseniin, jos sinulla on pienimuotoisempia tai arkisempia kehitysideoita. Jos ajatuksesi on ajankohtainen ja istuu HUMAKOn budjettiin sekä toimintasuunnitelmaan, virallisempaa lähestymistapaa ei tarvita.

bottom of page