Palautekanavat

HUMAKOlla on käytössä palautekortit, joiden avulla opiskelijat voivat kiittää henkilöstöä, muistuttaa lehtoria myöhästyneestä arvosanasta ja antaa ehdotuksen toiminnan parantamiseen. Kullakin kolmesta palautekortista on oma merkityksensä ja ne välittävät kiitokset tai kehitysehdotukset vastaanottajalleen. Palautekortin annettuasi saat itsellesi haalarimerkin. HUMAKO toimittaa terveiset palautekorttien muodossa nimettömästi eteenpäin.

Jos palautekorttien sanoma ei riitä, ja asia kaipaa suurempaa jyrähtämistä tai haluat antaa positiivista palautetta, on äänitorvi oikea kanava antaa äänesi kuulua! Äänitorvi on Opiskelijakunta HUMAKOn sähköinen palautelomake, jonka kautta voit antaa kritiikkiä, kehitysideoita ja kehuja opiskelijakunnalle, tutoreille, jaostoille, Humakille tai opinto-asioihin liittyen. Äänitorven saaja ei saa tietää lähettäjän tietoja.

Palautekortit ja Äänitorven löydät samalta lomakkeelta tai tämän sivun yläreunassa olevasta Anna palautetta -painikkeesta.

Lisätietoa palautteen antamisesta tai käsittelystä saat HUMAKOn edunvalvontatiimiltä. Laita sähköpostia osoitteeseen edunvalvonta (a) humako.net.

Papukaijakortti
papaukaija.webp

Onko lehtorisi tai muun Humakin henkilökunnan jäsenen toiminta kiitoksen arvoista? Lähetä HUMAKOn kautta kiitoksena papukaijakortti positiivisen palautteen kera!

Keltainen kortti

Keltaisen kortin avulla annetaan mahdollisuus korjata toimintatapaa. Asian ei aina tarvitse olla valtava vääryys, pienikin asia ansaitsee ryhtiliikkeensä!

keltkortti.webp
Etanakortti

Tutkintosäännössä lukee, että opiskelijan tulee saada arvio suorituksesta neljän viikon kuluttua tehtävien palautuksesta. Aina ei kuitenkaan näin tapahdu. Etanakortilla voit muistuttaa lehtoria tästä aikarajasta.

etana.webp
Äänitorvi

Äänitorvi on Opiskelijakunta HUMAKOn sähköinen palautelomake, jonka kautta voit antaa kritiikkiä, kehitysideoita ja kehuja opiskelijakunnalle, tutoreille, jaostoille, Humakille tai opinto-asioihin liittyen.

Tee aloite

Onko sinulla ideoita siitä, kuinka opiskelijakunta HUMAKO voisi kehittää toimintaansa? Onko jotain, mitä opiskelijakuntasi voisi mielestäsi järjestää, tarjota tai toteuttaa? Jos olet HUMAKOn jäsen, voit tehdä suoran aloitteen opiskelijakunnalle!


Toimi näin:

  1. Kirjoita konkreettinen ideasi ja lähetä se sähköpostitse meille humako(a)humako.net.

  2. Hallitus tekee lausunnon HUMAKOn edustajistolle, joka käsittelee aloitteesi seuraavassa kokouksessaan. Sinulla on oikeus osallistua hallituksen kokoukseen aloitteesi käsittelyn ajaksi.

  3. Tule kyseiseen edustajiston kokoukseen - HUMAKOn jäsenenä sinulla on puhe- ja läsnäolo-oikeus kokouksessa


Voit aina olla yhteydessä HUMAKOn hallituksen jäseniin, jos sinulla on pienimuotoisempia tai arkisempia kehitysideoita. Jos ajatuksesi on ajankohtainen ja istuu HUMAKOn budjettiin sekä toimintasuunnitelmaan, virallisempaa lähestymistapaa ei tarvita.