Turku

UUSI OPISKELIJA:
 

Tutorit

Turussa opiskelijoiden tukena arjessa ovat HUMAKOn tutorit. Tutoreiden tehtävänä on tukea opiskelijoita ja edistää opiskelijoiden hyvinvointia. Tutorit ovat uusien opiskelijoiden apuna ja vertaistukena heti koulun alussa sekä koko opintojen ajan. Tutorit auttavat kaikkia opiskelijoita ryhmäytymään. Tutoreiden tehtäviin kuuluu lisäksi edistää opiskelijoiden arkiaktiivisuutta esimerkiksi erilaisten liikunta- ja lajikokeilujen kautta. Tutorit myös markkinoivat Humakia potentiaalisille hakijoille ja edustavat HUMAKOa.

 

Tutoriin voit ottaa yhteyttä

  • eTutor-opintojaksolla: keskustelualueita ja tutoreiden vinkkilista

  • sähköpostilla etutor(a)humako.net

  • HUMAKOn Discord-palvelimella: keskustelua tutoreiden ja toisten opiskelijoiden kanssa sekä opintopiirejä

 

Tutoreiden kouluttamisesta vastaa HUMAKO, joka järjestää tutortoimintaa yhteistyössä Humakin henkilökunnan kanssa. Tutoriksi voi hakea kuka vain Humakin opiskelija, ja tutorina voi toimia kaikki HUMAKOn jäsenet. Lue lisää tutortoiminnasta.

 

Turun tutorvastaavina toimivat Marja Jokinen. Tavoitat hänet sähköpostitse osoitteilla etunimi.sukunimi(a)humak.fi.

 

Tutoreiden Instagramin löydät täältä @turku_tutor.

Jaosto

Tääl Turus HUMAKOn toiminnast vastaa TuPa (Turun Paikallisjaosto), täl ja tois puol jokke!

 

Jaostossa toimii kampuksen opiskelijoita eri vuosikursseilta. Jaoston tehtävänä on kuunnella opiskelijoiden risuja ja ruusuja ja toimia äänitorvena. Jaosto toimii yhteistyössä myös muiden paikallisten opiskelijajärjestöjen kanssa. Jaoston toiminta on aina opiskelijoidensa näköistä. Jaosto voi järjestää tapahtumia, erilaisia tempauksia sekä tehdä kannanottoja opiskelijoiden puolesta.

 

Turus on tehty kaikelaist, kute:

  • Kampuksen taukotilan aikaansaanti ja kehittäminen

  • Vuotuinen alkoholiton opiskelijatapahtuma, SumppiAppro

  • Yhteistyökuviona järjestettyjä opiskelijatapahtumia, Kuten Syntiset Approt ja Bileet ja lautapeli-ilta

  • Paloturvallisuus-vetoomus ja muita kannanottoja opiskelijoiden parhaaksi

  • Ja muita opiskelijoiden vapaa-ajan vietteitä

 

Verkossa jaostotoimintaa tehdään Discordissa. Lue lisää HUMAKOn Discordista.

 

Jaostoihin haetaan toimijoita aina alkusyksystä ja HUMAKO kouluttaa toimijat ja antaa jokaiselle jaostolle tukea toiminnan kehittämiseen monin tavoin. Tule mukaan hyvään porukkaan tekemään opiskeluajastasi hauskempaa, ja järjestämään sinun näköistäsi toimintaa! Jaostotoimintaan hakemisesta voit lukea Hae paikallistoimijaksi -sivulta.

 

​Seuraa TuPaa

Instassa @humako_tupa

Facessa TUPA - Turun Paikallisjaosto

 

TuPan toiminnasta on vastuussa jaostovastaava Kia Karne. Tavoitat hänet sähköpostitse etunimi.sukunimi(a)humak.fi.

 

Korkeakoululiikuntapalvelut

Opiskelijahintaiset korkeakoululiikuntapalvelut Turussa tarjoaa CampusSport.

Opiskelijakunnan jäsenenä saat liikuntapassin huokeampaan hintaan. 
 

Yogobe

HUMAKOn jäsenenä saat käyttöösi Yogoben videotreenit (norm. 199 € / vuosi). Yogobe tarjoaa runsaan valikoiman muun muassa joogaa, pilatesta, meditaatiota, liikkuvuusharjoitteita ja kehonpainotreeniä. Harjoittele milloin vain ja missä haluat.

 

Yogoben verkkojoogapalvelun käyttöönotto:

Opiskelija-alennukset

HUMAKOn jäsenetuina saat lukuisia opiskelija-alennuksia ja -etuja erilaisiin palveluihin, syömiseen, juomiseen ja opiskelijalle tarpeellisiin tavaroihin. Tutkinto-opiskelijana saat HUMAKOn jäsenkortilla myös paikallisliikenteen, VR:n, Matkahuollon sekä Kelan opiskelijaetuudet. Lue lisää jäseneduista.

 

Terveyspalvelut

Turun kaupungin opiskelijaterveydenhuolto on siirtynyt YTHS:n vastaanotolle osoitteeseen Kirkkotie 13, 20540 Turku. Palvelupiste on avoinna ma–to klo 8–15, pe 8–14. Lisätietoja terveyspalveluista.

Asuminen

Turussa opiskelija-asuntoja tarjoaa Turun ylioppilaskyläsäätiö TYS. Asuntohakemuksen Turun ylioppilaskyläsäätiöälle voit jättää saatuasi vahvistuksen opiskelupaikastasi. ​

Kirjastopalvelut

Humakin Turun kampuksen kirjasto sijaitsee Paasikivi-opistolla osoitteessa Harjattulantie 80, 20960 Turku. Turun kampuksen kirjaston informaatikkona toimii Informaatikko Pirjo Kangas, kirjasto.turku(a)humak.fi, p. 0400 349 395. Kampuskirjasto toimii myös Paasikivi-Opiston kirjastona. Kirjasto sijaitsee opiston päärakennuksessa toisessa kerroksessa. 

 

Lue lisää Humakin kirjastopalveluista Humakin nettisivuilta.

Sujuvaa opiskelija-arkea

Opiskelijakunta HUMAKO varmistaa, että voit keskittyä opiskeluun ja saat laadukasta opetusta. Me olemme se taho, jolle voit antaa palautetta korkeakoulusta, opiskelijakunnasta tai muista opiskeluusi vaikuttavista asioista. Anna palautetta ja me viemme sen eteenpäin!

 

HUMAKOn palautekortit

Äänitorvi-palautelomake