top of page

Turku

Hei uusi opiskelija!

Me HUMAKOn tutorit ja jaostolaiset haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi Humakiin! Lue tältä sivulta, miten saat opiskeluajastasi kaiken irti.

Ensimmäiseksi kannattaa käydä liittymässä Turun opiskelijoiden Facebook-ryhmään ja meidän luomaan Whatsapp-ryhmään. Ryhmästä löytyy kaikki tärkeä info ja siellä voit myös kysyä, jos joku asia askarruttaa. 

Tilanteen salliessa pyrimme järjestämään halukkaille tapaamisia jo ennen virallista koulun alkua. Tapaamiset sijoittuvat viikoille 33-35 ja infoamme näistä yllämainitussa Facebook-ryhmässä lähempänä ajankohtaa.

Suosittelemme myös osallistumaan Study in Turku-messuille tiistaina 30.08. alkaen klo 10. Tapahtumapaikkana toimii Turun AMK:n Kupittaan Kampuksen ICT-City ja EduCity lähellä Kupittaan rautatieasemaa. Tapahtuma on suunnattu uusille opiskelijoille ja siellä voi hankkia mm. bussikortin ja kirjastokortin. Halutessasi voit kiertää messuilla myös tutorien kanssa. Ilmoitamme Facebookissa lähempänä tapahtumaa tarkemmista järjestelyistä.

Muistathan, että koulu alkaa keskiviikkona 1.9.! Bussi numero 15 kulkee keskustasta kampukselle ja takaisin. Keskustasta löydät meidät koululle vieviltä pysäkeiltä. Pysäkit ovat Puutori, Kauppatori ja Kela. Koulu sijaitsee Turun Harjattulassa, Harjattulantie 80

Me tutorit ollaan myös teidän tukena ja apuna kampuksella ensimmäisenä päivänä. Nähdään! 


Terveisin, 
Tutorit Aapo, Iida, John, Laura, Rakel ja Ronja 

Uusi opiskelija

Hei jatkava opiskelija!

Olemme innoissamme, että jatkamme opiskelua kanssasi! Lue tältä sivulta, mitä kaikkea voit vielä saada lisää itsellesi tulevina opiskeluvuosina. 

Jaoston työ opiskelijapalautteen hankkimiseksi sekä kaikkien meidän opiskelijoiden eduksi toimiminen jatkuu yhä. Kaikenlainen, rakentava, palaute on tervetullutta, jotta voimme toimia tehokkaasti meidän kaikkien edunvalvojina.

Muistathan ennen koulun alkua ilmoittautua läsnäolijaksi Pepissä. Muista myös maksaa korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksu (YTHS) 30.9.2022 mennessä Kelan sivujen kautta. 

Nähdään taas syksyllä! 

Jatkava opiskelija

Opiskelijakunta HUMAKO

Opiskelijakunta HUMAKOn toiminta on kaikille Humakin opiskelijalle avointa. Järjestämme toimintaa kampuspaikkakunnilla ja verkossa. Kaikki toimintamme on merkitty tapahtumakalenteriin. Haluamme kohdata juuri sinut! 
 

Ota seurantaan HUMAKOn somekanavat:

Instagram: @opiskelijakunta_humako 

Facebook: Opiskelijakunta.HUMAKO

Kuvat kuudesta Turun paikallisjaoston jäsenestä. Jaostolaisten nimet ovat Maria, Sanni, Johanna, Edita, Aki ja Kia.

Tutorit

Tutoreiden tehtävänä on olla opiskelijoiden apuna ja vertaistukena sekä edistää opiskelijoiden hyvinvointia. Meiltä saa kysellä pieniä tai suuria kysymyksiä – me tutorit olemme juuri sinua varten.

Tutoriin voit ottaa yhteyttä:

 • eTutor-opintojaksolla: keskustelualueita ja tutoreiden vinkkilista

 • sähköpostilla etutor(a)humako.net

 • HUMAKOn Discord-palvelimella: keskustelua tutoreiden ja toisten opiskelijoiden kanssa sekä opintopiirejä

 • Turun tutoreiden Instagram: @turku_tutor

Jaosto

Turussa HUMAKOn tapahtumista vastaa Turun jaosto (TUPA). Jaoston tehtävänä on käsitellä opiskelijoilta tulevaa palautetta sekä järjestää erilaisia tapahtumia.
 

Turun jaoston Instagram: @humako_tupa
Turun jaoston Facebook: TUPA - Turun Paikallisjaosto

Tutorit
Jaosto
Selfiet kuudesta Turun tutoreista. Tutoreiden nimet ovat John, Laura, Laura, Rakel, Iida ja Aapo.
Jaosto_turku_RGB.jpg

Tule mukaan aktiivitoimintaan!

Opiskelijakunta pyörii opiskelijoiden voimin. Voit hakea HUMAKOn aktiiviksi ja päättää, millaista toimintaa opiskelijakuntasi tarjoaa. Tule mukaan hyvään porukkaan tekemään omasta ja toisten opiskeluajasta hauskempaa!

Lue lisää aktiivimuodoista.

Ryhmäkuva 13 tutorista, joilla on mustat tutor-paidat päällään.
Aktiivitoiminta
Muu toiminta

Muut toiminnat ja tapahtumat

Opiskelijakunnan jäsenenä pääset osallistumaan erilaisiin toimintoihin ja tapahtumiin alennettuun hintaan. Aktiviteetteja on laaja valikoima, kuten hyvinvointi- ja kulttuuripalveluita sekä verkkokursseja. Lue lisää HUMAKOn jäseneduista.
 

Osta jäsenhintaiset liput verkkokaupastamme Kide.appista näiden Opku+ -opiskelijakuntien tapahtumiin:

 • Arcada studerandekår ASK

 • Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O’Diako

 • Haaga-Helian opiskelijakunta Helga

 • Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamko

 • Metropolia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA

 • Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TUO 

 • Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO
   

Liikunta

Korkeakoululiikuntapalvelut

Opiskelijahintaiset korkeakoululiikuntapalvelut Turussa tarjoaa CampusSport. Opiskelijakunnan jäsenenä saat liikuntapassin halvempaan hintaan. 

Yogobe

HUMAKOn jäsenenä saat käyttöösi Yogoben videotreenit (norm. 199 € / vuosi).
 

Harjoittele milloin vain ja missä haluat! Yogobe tarjoaa runsaan valikoiman:

 • joogaa

 • pilatesta

 • meditaatiota

 • liikkuvuusharjoitteita

 • kehonpainotreeniä

Yogoben verkkojoogapalvelun käyttöönotto:

Campus Sportin logo
Joogaaja ja Yogobe-logo.
Liikuntapalvelut

Opiskelija-alennukset

Opiskelijakunta HUMAKOn jäsenyys kannattaa, sillä saat jäsenyydellä lukuisia opiskelija-alennuksia ja -etuja erilaisiin palveluihin, kuten syömiseen, juomiseen ja opiskelijalle tarpeellisiin tavaroihin. Tutkinto-opiskelijana saat HUMAKOn jäsenkortilla myös paikallisliikenteen, VR:n, Matkahuollon sekä Kelan opiskelijaetuudet. 

Jäsenenä saat opiskelijahaalarit puoleen hintaan. Haalareiden testikappaleet saapuvat lukuvuoden alussa kokeiltavaksi kampukselle.

Lue tarkemmin jäsenyydestä ja jäseneksi liittymisestä
 

Opiskelija pitää käsissään kännykkää, jossa näkyy HUMAKOn jäsenkortti Pivo ja opiskelijaedut.
Alennukset

Asuminen

Turussa opiskelija-asuntoja tarjoaa Turun ylioppilaskyläsäätiö TYS. Asuntohakemuksen Turun ylioppilaskyläsäätiöälle voit jättää saatuasi vahvistuksen opiskelupaikastasi. ​

Asuminen

Sujuvaa opiskelija-arkea

Opiskelijakunta HUMAKO varmistaa, että voit keskittyä opiskeluun ja saat laadukasta opetusta. Meille voit antaa palautetta korkeakoulusta, opiskelijakunnasta tai muista opiskeluusi vaikuttavista asioista. Anna palautetta ja me viemme sen eteenpäin!

HUMAKOn 3 palautekorttia: etanakortti, papukaijakortti ja keltainen kortti.
Vaikuta
bottom of page