top of page

Hae paikallistoimijaksi 11.-22.3.3034

(Only in Finnish)


Haemme paikallistoimijoita eli aktiiveja kaikkiin olemassa oleviin tutor- ja jaostoryhmiin sekä uusiin TRE- ja PKS-tiimeihin. Lue lisää haettavista ryhmistä alempana ja muista laittaa hakemuksesi ajoissa tulemaan.


Haku tutoriksi, jaostoon sekä TRE-tiimiin on auki 11.-22.3.2024.

Haastattelut pidetään 25.-28.3.2024 verkon välitteisesti. Valituille aktiiveille ilmoitetaan 2.4. tuloksesta ja koulutus järjestetään 4.4.2024 klo 9.00-16.00 Zoomissa. (Englanninkielinen koulutus 5.4.2024 klo 10.00-15.00.)


HUOM! PKS-tiimiin ei ole erillistä hakuaikaa, eikä hakijoita haastatella. Hakijoille toimitetaan perehdytysmateriaalit ja niiden suorittamisen jälkeen heidät hyväksytään osaksi tiimiä.Yhteistä kaikille paikallistoiminnoille on kuuluminen osaksi HUMAKOn toimijoita, eli kaikki paikallistoimijat ovat HUMAKOn jäseniä. Toiminnasta on mahdollisuus kerryttää osaamista ja kokemusta tulevaisuuden työelämään sekä jopa opintopisteitä. 


Tutorointi on Humakin opiskelijoiden tukemista ja rinnalla kulkemista heidän opintojensa aikana. Tutorit ovat ensimmäisiä ihmisiä, jotka vastaanottavat uudet opiskelijat sekä he kenen puoleen kääntyä opiskelun ja opiskelijaelämän kysymyksissä. HUMAKOn tutorit tutoroivat kaikkia Humakin opiskelijoita, mutta heillä on myös omat tutorryhmänsä. Tutorryhmässä suunnitellaan yhdessä tutorointia, erilaisia tilaisuuksia kuten opintopiirejä sekä muuta yhteistä toimintaa. Tällä hetkellä tutorryhmiä on Helsingissä, Kauniaisissa, Turussa, Jyväskylässä, Kuopiossa sekä verkossa. Voit hakea ensisijaisesti sinulle parhaiten sopivaan tutorryhmään hakulomakkeen kautta. Tarkemmin ryhmiin pääset tutustumaan nettisivuilla olevista esittelyistä sekä heidän omista sosiaalisen median kanavista.


Jaostot vastaavat opiskelijaelämän monipuolisuudesta omalla kampusalueellaan. Jaostot voivat järjestää erilaisia tapahtumia askartelusta approihin ja melkein kaikkea siltä väliltä. Lisäksi jaostot huolehtivat oman kampuksen opiskelijoiden äänen kuulumisesta niin HUMAKOlle, korkeakoululle, kuin muille alueen toimijoille. Tällä hetkellä jaostoja on neljä, Pääkaupunkiseutu, Turku, Jyväskylä ja Kuopio. Voit hakea ensisijaisesti sinulle parhaiten sopivaan jaostoon hakulomakkeen kautta. Tarkemmin jaostoihin pääset tutustumaan nettisivuilla olevista esittelyistä sekä heidän omista sosiaalisen median kanavista.


Tiimit ovat uusi paikallistoiminnan muoto, jossa yhdistyy niin tutorointia, jaostotoimintaa, kuin mahdollisesti kaikkea muutakin, mitä tiimit itse keksivät. TRE-tiimi toimii Tampereen alueella, jossa Humak aloittaa opetuksen ensi syksynä. PKS-tiimi on pääkaupunkiseudulla ja sen läheisyydessä toimiva matalan kynnyksen ryhmä, jonka kautta on mahdollisuus tutustua paikallistoimintaan erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Molempien tiimien kautta pääset tutustumaan myös laajemmin paikallistoimintaan sekä muihin aktiiveihin niin tutoroinnin, kuin jaoston puolelta.


Hausta vastaa HUMAKOn hallituksen paikallistoimintatiimi ja mahdollisiin kysymyksiin saa vastauksen laittamalla sähköpostia paikallistoiminta(at)humako.net.


Comments


bottom of page