Kuopio

UUSI OPISKELIJA:
 

Tutorit

Kuopiossa opiskelijoiden tukena arjessa ovat HUMAKOn tutorit. Tutoreiden tehtävänä on tukea opiskelijoita ja edistää opiskelijoiden hyvinvointia. Tutorit ovat uusien opiskelijoiden apuna ja vertaistukena heti koulun alussa sekä koko opintojen ajan. Tutorit auttavat kaikkia opiskelijoita ryhmäytymään. Tutoreiden tehtäviin kuuluu lisäksi edistää opiskelijoiden arkiaktiivisuutta esimerkiksi erilaisten liikunta- ja lajikokeilujen kautta. Tutorit myös markkinoivat Humakia potentiaalisille hakijoille ja edustavat HUMAKOa.

 

Tutoriin voit ottaa yhteyttä

  • eTutor-opintojaksolla: keskustelualueita ja tutoreiden vinkkilista

  • sähköpostilla etutor(a)humako.net

  • HUMAKOn Discord-palvelimella: keskustelua tutoreiden ja toisten opiskelijoiden kanssa sekä opintopiirejä

 

Tutoreiden kouluttamisesta vastaa HUMAKO, joka järjestää tutortoimintaa yhteistyössä Humakin henkilökunnan kanssa. Tutoriksi voi hakea kuka vain Humakin opiskelija, ja tutorina voi toimia kaikki HUMAKOn jäsenet. Lue lisää tutortoiminnasta.

 

Kuopion tutorvastaavina toimivat Sini Luukkonen ja Elina Päivinen. Tavoitat heidän sähköpostitse osoitteilla sini.luukkonen(a)humak.fi ja elina.paoivinen(a)humak.fi.

 

Instagram: @humako_kuopiontutorit

Facebook: Humak, Kuopio

Sähköposti: kuopiotutor(a)gmail.com

 

Jaosto

Moikka! Me olemme Kuopion jaosto, jossa toimii kampuksen opiskelijoita eri vuosikursseilta ja järjestämme opiskelijoillemme erilaisia tapahtumia kysyntää ja toiveita kuunnellen. Vastaamme myös HUMAKOn tapahtumista Kuopiossa. Pidämme myös yhteistyötä yllä muiden paikallisten opiskelijajärjestöjen kanssa, toimimme linkkinä HUMAKOn hallitukseen sekä otamme vastaan palautetta opiskelijoilta. Käsittelemme kaikki palautteet ja välitämme ne oikeille tahoille kuten HUMAKOlle tai vaikkapa koulun informaatikolle. Palautelinkkiimme voi lähettää toiveita ja ideoita tulevista tapahtumista tai muusta toiminnasta. Jaoston toiminta on aina opiskelijoiden näköistä! 

 

Kuopion jaosto on järjestänyt mm. tällaista toimintaa: 

  • Humakon enkelit -verenluovutus

  • poliittinen vaikuttaminen 

  • karaokeillat ja sitsit 

  • Winterfest yhteistyössä muiden ainejärjestöjen kanssa 

  • somehaasteet 

 

Verkossa jaostotoimintaa tehdään Discordissa. Lue lisää HUMAKOn Discordista.

 

Jaostoihin haetaan toimijoita aina alkusyksystä ja HUMAKO kouluttaa toimijat ja antaa jokaiselle jaostolle tukea toiminnan kehittämiseen monin tavoin. Tule mukaan hyvään porukkaan tekemään opiskeluajastasi hauskempaa ja järjestämään juuri sellaista toimintaa kuin itse haluat! Lue lisää jaostotoimintaan hakemisesta.

 

Kuopion jaoston toiminnasta on vastuussa jaostovastaavat Essi Yli-Kantola ja Veera Niemelä. Tavoitat heidät sähköpostitse etunimi.sukunimi(a)humak.fi.

 

Lisäksi tavoitat meidät täältä: 

Instragram: @jaostokuopio

Facebook: Kuopion paikallisjaosto

Sähköposti: jaosto.kuopio(a)humako.net 

 

Korkeakoululiikuntapalvelut

Opiskelijahintaiset korkeakoululiikuntapalvelut Kuopiossa tarjoaa SYKETTÄ. Opiskelijakunnan jäsenenä saat liikuntapassin huokeampaan hintaan. 


 

Yogobe

HUMAKOn jäsenenä saat käyttöösi Yogoben videotreenit (norm. 199 € / vuosi). Yogobe tarjoaa runsaan valikoiman muun muassa joogaa, pilatesta, meditaatiota, liikkuvuusharjoitteita ja kehonpainotreeniä. Harjoittele milloin vain ja missä haluat.

 

Yogoben verkkojoogapalvelun käyttöönotto:

Opiskelija-alennukset

HUMAKOn jäsenetuina saat lukuisia opiskelija-alennuksia ja -etuja erilaisiin palveluihin, syömiseen, juomiseen ja opiskelijalle tarpeellisiin tavaroihin. Tutkinto-opiskelijana saat HUMAKOn jäsenkortilla myös paikallisliikenteen, VR:n, Matkahuollon sekä Kelan opiskelijaetuudet. Lue lisää jäseneduista.

Terveyspalvelut

Kuopion kaupungin opiskelijaterveydenhuolto on siirtynyt YTHS:n vastaanotolle osoitteeseen Niiralankatu 23, 70600 Kuopio. Palvelupiste on avoinna ma–to klo 8–15, pe 8–14. Lisätietoja terveyspalveluista.

 
 

Kirjastopalvelut

Kuopion kampuksen kirjasto sijaitsee Kuopion Humakin toimipisteessä osoitteessa Kansanopistotie 32, 70800 Kuopio. Kirjaston informaatikkona toimii Informaatikko Jaakko Nyrönen, sposti: kirjasto.kuopio@humak.fi p. 050 518 8512. Kampuskirjasto toimii myös Pohjois-Savon opiston kirjastona. Kirjasto sijaitsee opiston päärakennuksessa toisessa kerroksessa. 


Lue lisää Humakin kirjastopalveluista Humakin nettisivuilta.

 

 

Asuminen

Kuopiossa opiskelija-asuntoja tarjoaa Kuopion opiskelija-asunnot Kuopas. Asuntohakemuksen Kuopakselle voit jättää saatuasi vahvistuksen opiskelupaikastasi. ​

Sujuvaa opiskelija-arkea

Opiskelijakunta HUMAKO varmistaa, että voit keskittyä opiskeluun ja saat laadukasta opetusta. Me olemme se taho, jolle voit antaa palautetta korkeakoulusta, opiskelijakunnasta tai muista opiskeluusi vaikuttavista asioista. Anna palautetta ja me viemme sen eteenpäin!

 

HUMAKOn palautekortit

Äänitorvi-palautelomake