Kuopio

UUSI OPISKELIJA:
 

Tutorit

Kuopiossa opiskelijoiden tukena arjessa ovat HUMAKOn tutorit.

Tutoreiden tehtävänä on:

 • Tukea opiskelijoita

 • Edistää opiskelijoiden hyvinvointia

 • Olla opiskelijoiden apuna ja vertaistukena

 • Auttaa kaikkia opiskelijoita ryhmäytymään

 • Edistää opiskelijoiden arkiaktiivisuutta, esimerkiksi erilaisten liikunta- ja lajikokeilujen kautta

 • Markkinoida Humakia ja edustaa HUMAKOa.

 

Tutoriin voit ottaa yhteyttä:

 

Tutoreiden kouluttamisesta vastaa HUMAKO, joka järjestää tutortoimintaa yhteistyössä Humakin henkilökunnan kanssa. Tutoriksi voi hakea kuka vain Humakin opiskelija ja HUMAKOn jäsen. Lue lisää tutortoiminnasta.

 

Kuopion tutorvastaavina toimivat Sini Luukkonen ja Elina Päivinen. Tavoitat heidän sähköpostitse osoitteilla sini.luukkonen(a)humak.fi ja elina.paoivinen(a)humak.fi.

 

Instagram: @humako_kuopiontutorit

Facebook: Humak, Kuopio

Sähköposti: kuopiotutor(a)gmail.com

Kuopion tutorit.
 

Jaosto

Moikka! Me olemme Kuopion jaosto, jossa toimii kampuksen opiskelijoita eri vuosikursseilta. Järjestämme opiskelijoillemme erilaisia tapahtumia kysyntää ja toiveita kuunnellen. Vastaamme myös HUMAKOn tapahtumista Kuopiossa. Pidämme myös yhteistyötä yllä muiden paikallisten opiskelijajärjestöjen kanssa. Toimimme linkkinä HUMAKOn hallitukseen, sekä otamme vastaan palautetta opiskelijoilta. Käsittelemme kaikki palautteet ja välitämme ne oikeille tahoille kuten HUMAKOlle tai vaikkapa koulun informaatikolle. Palautelinkkiimme voi lähettää toiveita ja ideoita tulevista tapahtumista tai muusta toiminnasta. Jaoston toiminta on aina opiskelijoiden näköistä! 

 

Kuopion jaosto on järjestänyt muun muassa:

 • Humakon enkelit -verenluovutus

 • poliittinen vaikuttaminen 

 • karaokeillat ja sitsit 

 • Winterfest yhteistyössä muiden ainejärjestöjen kanssa 

 • somehaasteet 

 

Verkossa jaostotoimintaa tehdään Discordissa. Lue lisää HUMAKOn Discordista.

 

Jaostoihin haetaan toimijoita aina alkusyksystä. HUMAKO kouluttaa toimijat ja antaa jokaiselle jaostolle tukea toiminnan kehittämiseen monin tavoin. Tule mukaan hyvään porukkaan tekemään opiskeluajastasi hauskempaa! Pääset järjestämään juuri sellaista toimintaa kuin itse haluat! Lue lisää jaostotoimintaan hakemisesta.

 

Kuopion jaoston toiminnasta on vastuussa jaostovastaavat Essi Yli-Kantola ja Veera Niemelä. Tavoitat heidät sähköpostitse etunimi.sukunimi(a)humak.fi.

 

Lisäksi tavoitat meidät täältä: 

Instragram: @jaostokuopio

Facebook: Kuopion paikallisjaosto

Sähköposti: jaosto.kuopio(a)humako.net 

Kuopion jaoston logo: HUMAKO Kuopio.
Kuopion jaostolaiset.
 
Sykettä logo.
Joogaaja Yogobe mainoskessa.

Liikunta

Korkeakoululiikuntapalvelut

Opiskelijahintaiset korkeakoululiikuntapalvelut Kuopiossa tarjoaa SYKETTÄ. Opiskelijakunnan jäsenenä saat liikuntapassin huokeampaan hintaan. 

Yogobe

HUMAKOn jäsenenä saat käyttöösi Yogoben videotreenit (norm. 199 € / vuosi).

Yogobe tarjoaa runsaan valikoiman muun muassa:

 • joogaa

 • pilatesta

 • meditaatiota

 • liikkuvuusharjoitteita

 • kehonpainotreeniä

Harjoittele milloin vain ja missä haluat.

Yogoben verkkojoogapalvelun käyttöönotto:

Opiskelija-alennukset

HUMAKOn jäsenetuina saat lukuisia opiskelija-alennuksia ja -etuja erilaisiin palveluihin, syömiseen, juomiseen ja opiskelijalle tarpeellisiin tavaroihin. Tutkinto-opiskelijana saat HUMAKOn jäsenkortilla myös paikallisliikenteen, VR:n, Matkahuollon sekä Kelan opiskelijaetuudet. Lue lisää jäseneduista.

Kännykkä jolla selataan opiskelija-alennuksia.
 

Terveyspalvelut

Kuopion kaupungin opiskelijaterveydenhuolto on siirtynyt YTHS:n vastaanotolle osoitteeseen Niiralankatu 23, 70600 Kuopio. Palvelupiste on avoinna ma–to klo 8–15, pe 8–14. Lisätietoja terveyspalveluista.

 

Asuminen

Kuopiossa opiskelija-asuntoja tarjoaa Kuopion opiskelija-asunnot Kuopas. Asuntohakemuksen Kuopakselle voit jättää saatuasi vahvistuksen opiskelupaikastasi.

 
 

Kirjastopalvelut

Kuopion kampuksen kirjasto sijaitsee Kuopion Humakin toimipisteessä osoitteessa Kansanopistotie 32, 70800 Kuopio. Kirjaston informaatikkona toimii Jaakko Nyrönen, sposti: kirjasto.kuopio@humak.fi p. 050 518 8512. Kampuskirjasto toimii myös Pohjois-Savon opiston kirjastona. Kirjasto sijaitsee opiston päärakennuksessa toisessa kerroksessa. Lue lisää Humakin kirjastopalveluista.

Sujuvaa opiskelija-arkea

Opiskelijakunta HUMAKO varmistaa, että voit keskittyä opiskeluun ja saat laadukasta opetusta. Meille voit antaa palautetta korkeakoulusta, opiskelijakunnasta tai muista opiskeluusi vaikuttavista asioista. Anna palautetta ja me viemme sen eteenpäin!

palautekortit.