Liity jäseneksi | HUMAKO

Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO


Ilkantie 4 | 00400 Helsinki

+358 44 257 8884

Palvelupisteet | Yhteystiedot

Liity jäseneksi

Mitä saat jäsenyydellä?

 

1 = 7

HUMAKOn jäsenenä saat seitsemän opiskelijakunnan tapahtumat ja tuotteet käyttöösi! Jäsenenä saat kaiken tämän jopa puoleen hintaan sekä verkkokaupasta että asiakaspalvelupisteiltä. HUMAKOn lisäksi käytettävissäsi on näiden opiskelijakuntien tapahtumat ja tuotteet:

 • Arcada studerandekår – ASK

 • Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O’Diako

 • Haaga-Helian opiskelijakunta Helga

 • Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

 • Metropolia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA

 • Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta - TUO 

Jäsen on osa yhteisöä

Opiskelijakuntasi jäsenenä pääset vaikuttamaan opiskelijoita koskevassa päätöksenteossa. Jäsen voi äänestää ja asettua ehdolle opiskelijakuntansa edustajistovaaleissa sekä hakea hallitukseen. Jäsenellä on mahdollisuus toimia opiskelijatutorina, jaostossa ja päästä korkeakoulunsa kehittämisryhmiin.

 

Mahtavia etuja ja alennuksia

HUMAKOn jäsenenä olet oikeutettu useisiin alennuksiin! Saat käyttöösi mobiiliopiskelijakortin, jonka avulla saat helposti todistettua opiskelijastatuksesi erilaisia alennuksia varten - kuten paikallisliikenteen, VR:n, Matkahuollon sekä Kelan opiskelijaetuja varten. Muistathan hyödyntää myös paikalliset opiskelijahintaiset liikuntapalvelut!

 

Jäsenyyden hinta

HUMAKOn jäsenhinnat lukuvuodelle 2019-2020:

 • Lukuvuosi 42 €

 • Lukukausi 25 €

 

Liity jäseneksi HUMAKOn verkkokaupassa (linkki johtaa uuteen välilehteen)

Jäseneksi liittyminen ja jäsenyyden uusiminen

 1. Jäseneksi liittyminen tai jäsenyyden uusiminen tapahtuu Kide.Appissa. Siirry jäseneksi liittymiseen tai uusimiseen tästä: Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO (linkki aukeaa uutteen välilehteen)

  1. Uusi opiskelija: Hanki ensin itsellesi Haka-tunnukset, ohjeet uusien opiskelijoiden kirjeessä.

  2. Vanha opiskelija: Jäsenyyden hankinnan yhteydessä tunnistaudutaan Haka-tunnuksilla. Haka-kirjautumisen ongelmissa sinun tulee olla yhteydessä Humakin tietohallintoon (support@humak.fi).

 2. Valitse myynnissä olevista tuotteista itsellesi sopivin jäsenyyskausi. Lukukausi on voimassa syys- tai kevälukukauden ja lukuvuosi koko lukuvuoden ajan.

 3. Kirjaudu verkkokauppaan Facebook-tunnuksella tai aiemmin luomallasi tunnuksella. Jos et ole vielä luonut käyttäjätunnusta, voit luoda sen klikkaamalla ”Luo käyttäjätunnus”.

 4. Tämän jälkeen valitse haluamasi jäsenyystuote ja täytä liittymislomake.

 5. Lomakkeen täyttämisen jälkeen siirry maksamaan valitsemasi jäsenyystuote. Ennen maksua voit myös jatkaa verkkokaupassa ostoksien tekoa ja sujauttaa ostoskoriin myös muita tuotteita kuten opiskelijahaalarit, haalarimerkkejä tai liput seuraavaan opiskelijatapahtumaan.

 6. Kun jäsenyys on maksettu, voit hankkia itsellesi Slice- tai Pivo-opiskelijatunnisteen lunastaaksesi opiskelijaetuja. Ohjeet aktivointiin alla. (HUOM: Tietojen siirtyminen Kide.appistä Sliceen voi kestää 0,5-1 tunnin, joten jos Slice ei heti tunnista sähköpostiosoitettasi niin kokeile myöhemmin uudelleen.)

Jäsenyyden voimassaolo

Syyslukukauden 2019 jäsenyys päättyy 31.1.2020
Lukuvuoden 2019-2020 ja kevätlukukauden 2020 voimassaolo päättyy 30.9.2020
(Huomioithan, että HSL kelpuuttaa opiskelijakortin vain elokuun loppuun asti.)
 

Jäsenyyskauden siirtäminen

Lukuvuositarran noutamatta jättämistä ei katsota jäsenyysoikeuden siirtämiseksi, vaan jäsenyys on voimassa automaattisesti maksetun ajan. Ostetun jäsenyyden voi keskeyttää ilmoittamalla siitä opiskelijakunnan toimiston asiakaspalveluun syys- ja kevätkauden alussa, syys- tai tammikuun loppuun mennessä. Jäsenyyskautta ei voi enää siirtää, kun opiskelijakorttiin on liimattu lukukausi- tai lukuvuositarra. Lisätietoja jäsenyyden siirtämisestä saat opiskelijakunnan asiakaspalvelusta.
 

Jäsenyyden päättäminen

Jos haluat erota opiskelijakunnasta esimerkiksi opiskelupaikan vaihtumisen, opintojen keskeyttämisen tai jonkin muun syyn vuoksi, täytä Eroaminen opiskelijakunnan jäsenyydestä -lomake ja palauta se opiskelijakorttisi kanssa oman opiskelijakuntasi toimistolle. Lomakkeen saat opiskelijakunnan toimistolta tai sähköpostitse asiakaspalvelusta pyytämällä.

Opiskelijatunniste

Liityttyäsi opiskelijakuntasi jäseneksi, voit ottaa mobiiliopiskelijatunnisteen käyttöösi. Opiskelijatunnisteella saat opiskelijakuntasi kaikki jäsenedut sekä Kelan ateriatuen, Matkahuollon, VR:n ja paikallisen joukkoliikenteen sekä erilaisia alennuksia. Opiskelijakunnan omia etuja voit myös hyödyntää esimerkiksi verkkokaupassa heti jäseneksi liittymisen jälkeen.

Mobiilitunniste - Slice

Slice-applikaatio ladataan puhelimeen ja niin opiskelijakortti pysyy kätevästi aina mukanasi. Slicen saat käyttöösi helposti. Kun olet uusinut jäsenyytesi opiskelijakuntasi verkkokaupassa, voit tilata itsellesi Slicen tunnukset verkkolomakkeella: www.slice.fi/upload (uusi välilehti).


Saat sen täytettyäsi sähköpostiisi tunnuksen ja salasanan, joilla kirjaudut applikaatioon. Muista hyväksyä sovelluksen kysymät ehdot ja antaa luvat, jotka tarvitaan opiskelijakortin toimintaan.

Mobiilitunniste - Pivo

Pivo on monipuolinen mobiilimaksamisen sovellus, jossa voi maksaa näppärästi kaverille, verkkokaupoissa ja kaupan kassalla ilman tilinumeroita, pankkitunnuksia, korttinumeroita tai muuta säätöä.

1. Lataa Pivo puhelimeesi ja ota se käyttöön verkkopankkitunnuksillasi.

2. Avaa Pivo, valitse Opiskelijakortti ja valitse HUMAKO.

3. Luo itsellesi kortti seuraamalla sovelluksen ohjeita.

Muovinen opiskelijakortti

Jos sinulla on aikaisemmin hankittu muovinen opiskelijakortti, niin se toimii myös opiskelijatunnisteena kunhan noudat siihen voimassa olevan lukuvuositarran palvelupisteeltä. Uusia muovisia opiskelijakortteja ei voi enää tilata. 

 

Muovinen opiskelijakortti vaatii voimassaoloa varten vielä lukuvuositarran, jonka voit noutaa HUMAKOn toimistolta tai minkä vain yhteistyössä olevan opiskelijakunnan toimistolta. Jos et pysty noutamaan tarraa, voit myös ostaa tarralle postituksen kotiisi HUMAKOn verkkokaupasta (uusi välilehti).

 

Tarroja voi noutaa muista palvelupisteistä ja oman kampuksen tarravastaavalta, jotka tavoitat sähköpostilla etunimi.sukunimi (a) humak.fi.