Pääkaupunkiseutu

Hei uusi opiskelija!

Me HUMAKOn tutorit ja jaostolaiset haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi Humakiin! Lue tältä sivulta, miten saat opiskeluajastasi kaiken irti.

 

Tutorit ovat luoneet WhatsApp-ryhmiä, johon pääsee liittymään jo ennen lukukauden alkua:

 

Fuksien Piknik järjestetään Helsingissä 31.8.2022. Tarkempi paikka ja aika tiedotetaan WhatsAppin ja tutoreiden Instagramien kautta. Myös muuta ohjelmaa on suunnitteilla syksylle, joten kannattaa todellakin laittaa seurantaan tutoreiden ja jaoston somekanavat!
 

 

Hei jatkava opiskelija!

Olemme innoissamme, että jatkamme opiskelua kanssasi! Lue tältä sivulta, mitä kaikkea voit vielä saada lisää itsellesi tulevina opiskeluvuosina. 

Muistathan ennen koulun alkua ilmoittautua läsnäolijaksi Pepissä. Muista myös maksaa korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksu (YTHS) 30.9.2022 mennessä Kelan sivujen kautta. 

Nähdään taas syksyllä! 

 

Opiskelijakunta HUMAKO

Opiskelijakunta HUMAKOn toiminta on kaikille Humakin opiskelijalle avointa. Järjestämme toimintaa kampuspaikkakunnilla ja verkossa. Kaikki toimintamme on merkitty tapahtumakalenteriin. Haluamme kohdata juuri sinut! 
 

Ota seurantaan HUMAKOn somekanavat:

Instagram: @opiskelijakunta_humako 

Facebook: Opiskelijakunta.HUMAKO

Tutorit

Tutoreiden tehtävänä on olla opiskelijoiden apuna ja vertaistukena sekä edistää opiskelijoiden hyvinvointia. Meiltä saa kysellä pieniä tai suuria kysymyksiä – me tutorit olemme juuri sinua varten.

Tutoriin voit ottaa yhteyttä

 
Nurmijärven tutorit.png

Nurmijärven tutorit

IMG_20220513_112412.jpg

Kauniaisten tutorit

Haagan tutorit (1).jpg

Haagan tutorit

 

Jaosto

Pääakaupunkiseudulla HUMAKOn tapahtumista vastaa pääkaupunkiseudun jaosto. Jaoston tehtävänä on käsitellä opiskelijoilta tulevaa palautetta sekä järjestää erilaisia tapahtumia.

 

Instagram: @humakopksjaosto

Facebook: HUMAKOn pääkaupunkiseudun jaosto

Jaosto pääkaupunkiseutu

Tule mukaan aktiivitoimintaan!

Opiskelijakunta pyörii opiskelijoiden voimin. Voit hakea HUMAKOn aktiiviksi ja päättää, millaista toimintaa opiskelijakuntasi tarjoaa. Tule mukaan hyvään porukkaan tekemään omasta ja toisten opiskeluajasta hauskempaa!

Lue lisää aktiivimuodoista.

Ryhmäkuva 13 tutorista, joilla on mustat tutor-paidat päällään.
 

Muut toiminnat ja tapahtumat

Opiskelijakunnan jäsenenä pääset osallistumaan erilaisiin toimintoihin ja tapahtumiin alennettuun hintaan. Aktiviteetteja on laaja valikoima, kuten hyvinvointi- ja kulttuuripalveluita sekä verkkokursseja. Lue lisää HUMAKOn jäseneduista.
 

Osta jäsenhintaiset liput verkkokaupastamme Kide.appista näiden Opku+ -opiskelijakuntien tapahtumiin:

 • Arcada studerandekår ASK

 • Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O’Diako

 • Haaga-Helian opiskelijakunta Helga

 • Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamko

 • Metropolia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA

 • Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TUO 

 • Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO
   

 
 

Liikunta

Korkeakoululiikunta

Opiskelijahintaiset korkeakoululiikuntapalvelut pääkaupunkiseudulla tarjoaa Zone. Opiskelijakunnan jäsenenä saat liikuntapassin halvempaan hintaan. 

Yogobe

HUMAKOn jäsenenä saat käyttöösi Yogoben videotreenit (norm. 199 € / vuosi). Harjoittele milloin vain ja missä haluat! Yogobe tarjoaa runsaan valikoiman:

 • joogaa

 • pilatesta

 • meditaatiota

 • liikkuvuusharjoitteita

 • kehonpainotreeniä

 

Yogoben verkkojoogapalvelun käyttöönotto:

Zone logo.
Joogaaja Yogobe mainoksessa.
 

Opiskelija-alennukset

Opiskelijakunta HUMAKOn jäsenyys kannattaa, sillä saat jäsenyydellä lukuisia opiskelija-alennuksia ja -etuja erilaisiin palveluihin, kuten syömiseen, juomiseen ja opiskelijalle tarpeellisiin tavaroihin. Tutkinto-opiskelijana saat HUMAKOn jäsenkortilla myös paikallisliikenteen, VR:n, Matkahuollon sekä Kelan opiskelijaetuudet. 

Jäsenenä saat opiskelijahaalarit puoleen hintaan. Haalareiden testikappaleet saapuvat lukuvuoden alussa kokeiltavaksi kampukselle.

Lue tarkemmin jäsenyydestä ja jäseneksi liittymisestä
 

Opiskelija pitää käsissään kännykkää, jossa näkyy HUMAKOn jäsenkortti Pivo ja opiskelijaedut.
 

Asuminen ja kulkeminen Nurmijärven kampukselle

Pääkaupunkiseudulla opiskelija-asuntoja tarjoaa Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö HOAS. HOASin asuntoja on Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla. Asuntohakemuksen HOASille voit jättää saatuasi vahvistuksen opiskelupaikastasi.

 

Nurmijärven kampuksella on maksullinen asuntola ja Nurmijärven alueelta löytyy myös vuokra-asuntoja. Lähiopetuspäiviä on kuitenkin määrällisesti vähän. Bussit kulkevat Helsingistä Nurmijärvelle ja kimppakyyditkin onnistuvat varmasti. Jos on jotain kysyttävää, voit ottaa yhteyttä tutoreihin. 

 

Sujuvaa opiskelija-arkea

Opiskelijakunta HUMAKO varmistaa, että voit keskittyä opiskeluun ja saat laadukasta opetusta. Meille voit antaa palautetta korkeakoulusta, opiskelijakunnasta tai muista opiskeluusi vaikuttavista asioista. Anna palautetta ja me viemme sen eteenpäin!

HUMAKOn 3 palautekorttia: etanakortti, papukaijakortti ja keltainen kortti.