top of page

Nurmijärven tutoreiden tervehdyskirje

Heippa sinä uusi opiskelija ja tervetuloa Humanistiseen ammattikorkeakouluun Nurmijärven kampukselle!

Onneksi olkoon opiskelupaikasta! Uusi, mahtava ja varmasti hieman jännittäväkin osa elämääsi on alkamassa, ja me tutorit olemme tukena ja mukana tällä matkallasi. Tämä kirje sisältää muutamia olennaisia asioita koulun aloitukseen liittyen. Toivomme, että tämän kirjeen tiedoista on sinulle apua, ja että hyödynnät niitä jo tässä vaiheessa.

Me tutorit olemme paikalla sinua varten. Opastamme sinua opintoihin liittyvissä asioissa, esim. kun saavut kampukselle. Olemme valmiit vastaamaan niin pieniin kuin isoihinkin kysymyksiin, joita etenkin ensimmäisillä viikoilla saattaa ilmaantua. Muistathan, että tyhmiä kysymyksiä ei ole! Jos emme jotain tiedä, niin selvitämme asian kanssasi!

TUTORIT

Tutoreinanne toimivat seuraavat henkilöt:

Tutorvastaavat: Julia Kemell ja Pauliina Petrell

Muut tutorit: Reetta Hänninen, Annika Mäkilä, Emmi-Lotta Ojaranta, Eetu Salovaara (talousvastaava), Ahmed Abdulkarim, Kirsi Hirsimäki, Nea Kunto (somevastaava), Samuel Susilinna

Tutorille saa aina laittaa sähköpostia, jos jokin asia mietityttää! (etunimi.sukunimi@humak.fi) Myös etutor@humako.net osoitteeseen voi lähettää kysymyksiä.

MEIDÄT TUTORIT TUNNISTAA

Me tutorit tulemme esittelemään itsemme sinulle heti ensimmäisinä päivinä. Meidät tunnistaa mustasta paidasta, jossa lukee TUTOR ja todennäköisesti suurimmalla osalla meistä on päällä myös punaiset opiskelijahaalarit.

FACEBOOK JA INSTAGRAM -RYHMÄT

Suosittelemme, että liityt seuraaviin ryhmiin, joista saat kaikki ajankohtaisimmat tiedot liittyen kouluun ja opiskelijan vapaa-aikaan:

Facebook

Nurtsin fuksit '21

Tämä ryhmä on teitä uusia opiskelijoita varten. Sinne päivittyy olennaista tietoa kampuksen ja opiskelijaelämän tapahtumista. Ryhmässä on tarkoitus jakaa hieman vapaammin ja yleisemmin kaikenlaista informaatiota. Siellä voit myös kysyä mitä vain; me tutorit pyrimme olemaan tavoitettavissa ja vastaamassa kysymyksiisi. Tässä ryhmässä on myös helppo sopia kimppakyytejä kampukselle ja tutustua tuleviin kurssikavereihin.

 

Instagram

@nurtsintutorit

Tänne Nurtsin kampuksen tutorit päivittävät kuvia ja tulevia tapahtumia sekä ajankohtaisia asioita.

Whatsapp

Whatsapp-ryhmä

Kannattaa liittyä samantien, sillä tulemme päivittämään tietoja myös whatsappin kautta sekä te uudet fuksit voitte myös hyödyntää ryhmää kaikenlaiseen tietojen jakamiseen ennen opintoja ja opintojen alun jälkeenkin.

OPISKELIJAKUNTA HUMAKO

Opiskelijoiden asialla koulussamme toimii Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta eli HUMAKO. HUMAKOn jäseneksi kannattaa liittyä, sillä sitä kautta saat käyttöösi opiskelijaetuja ja -alennuksia. HUMAKOn mobiilijäsenkortti löytyy Slice- ja Pivo-sovelluksista. Jäsenkortilla saat monia rahanarvoisia etuja, kuten edullisemmat pääsyliput tapahtumiin ja massiivisen alennuksen opiskelijahaalareista, jotka voit hankkia HUMAKOn verkkokaupasta. Opiskelijahaalareiden testikappaleita voi lukuvuoden alussa kokeilla kampuksilla, jotta jokainen voi löytää oman kokoisensa haalarin.

Lisätietoa jäseneksi liittymisestä ja toiminnasta löydät:

HUMAKOn nettisivuilta

Facebookista

Instagramista

Sinun kannattaa myös tutustua opiskelijakunnan tekemään uuden opiskelijan kirjeeseen.

JAOSTO

Pääkaupunkiseudulla HUMAKOn tapahtumista vastaa pääkaupunkiseudun jaosto. Jaostossa toimii kampuksen opiskelijoita eri vuosikursseilta. Jaoston tehtävänä on käsitellä opiskelijoilta tulevaa palautetta, pitää yhteyttä paikallisiin opiskelijajärjestöihin ja toimia linkkinä HUMAKOn hallitukseen. Jaoston toiminta on aina opiskelijoidensa näköistä. Jaosto voi järjestää tapahtumia, erilaisia tempauksia, jne.

Jaosto järjestää pääkaupunkiseudun opiskelijoille fuksiaiset syksyn aikana. Niistä lisätietoa myöhemmin.

Facebook: HUMAKOn pääkaupunkiseudun jaosto

Instagram: @humakopksjaost

Sähköposti: humakopksjaosto(a)gmail.com

 

MUUTA

Tutorit ovat vahvasti mukana toiminnassa kahden ensimmäisen viikon ajan sekä kampuksella että mahdollisella tulevalla leirillänne. HUOM! Leirin ajankohta tarkentuu myöhemmin, mikäli se pidetään syksyllä.

Tämän lisäksi tutorit järjestävät teille tervetulijaisillanvieton picnicin merkeissä keskiviikkona 25.8. Aika sekä paikka tarkentuvat vielä myöhemmin, mutta luultavimmin noin klo 17-20 Helsingissä.

Kampukselle saapuu syyskuussa HUMAKO-kiertue, jossa esitellään HUMAKOn paikallistoimintaa tarkemmin mm. tutorina toimisesta. Lisäksi paikalla on ammattiyhdistyksiä esittelemässä toimintaansa.

KULKEMINEN KAMPUKSELLE

Helsingin keskustasta on matkaa Nurmijärven kampukselle noin 50 kilometriä. Mikäli liikut julkisilla liikennevälineillä, pääset kampukselle kätevimmin Helsingin Kampin bussiaseman kaukoliikenteen terminaalista. Matkaan kannattaa varata reilu tunti. Mobiililipulla (lataa Korsisaari-app) yhteys Kiljavalta Helsinkiin (tai Kiljavalta Helsinkiin) maksaa 6,00€ + mahdollinen maksutapalisä 20 senttiä. Mobiililipun käyttäminen nopeuttaa myös bussien kulkemista rahastustapahtuman nopeutuessa. Aikataulut näkyvät helposti Matkahuollon sivulta.

Lisäksi monet kauempana kampukselta asuvat opiskelijat käyttävät kimppakyytejä. Kimppakyytejä kannattaa kysellä esim. aiemmin mainituista Facebook-ryhmistä.

RUOKAILUMAHDOLLISUUDET KAMPUKSELLA

Kampuksemme ruokalassa on mahdollista syödä lounasta. Respasta saa ostettua ruokalippuja opiskelijahinnalla opiskelijakorttia näyttämällä. Ohjeistamme tarkemmin ruokailuun liittyvistä asioista viimeistään orientaatioviikon alussa.

TAUKOTILA

Kampuksellamme on myös taukotila opiskelijoille, jossa voit viettää aikaa ja syödä halutessasi omia eväitä. Taukotilassa on pieni jääkaappi, mikro sekä kahvin- ja vedenkeitin.

LIIKUNTAMAHDOLLISUUDET

Opistolla on

  • kuntosali

  • oma frisbeegolfrata

  • biljardipöytä (1€/peli)

  • liikuntasali

  • uima-allas

Näiden käyttömahdollisuudet ja hinnat tarkentuvat opiskelun alkaessa.

Pääkaupunkiseudulla opiskelijahintaisen korkeakoululiikuntapalvelut tarjoaa ZoneSports. HUMAKOn jäsenille liikuntapassit huokeampaan hintaan! Tsekkaa löytyykö Zonelta sulle sopivaa salia tai ryhmäliikuntaa!

KAMPUKSEN KIRJASTO

Nurmijärven kampuksella on oma kirjasto, josta voi tarvittaessa lainata opiskeluun tarvittavia kirjoja. Kirjaston käytöstä saat lisätietoja syksyllä.

ASUMINEN KAMPUKSELLA

Mahdollisuuksista asua Nurmijärven kampuksella voi kysyä Annukka Lohenojalta (sales@hotelkiljava.fi). Ainakin AdEd-opiskelijoille on tarjolla majoitusmahdolisuus.

Voitte kysellä myös lisää kampuksella asumisesta tutoriltamme Emmi-Lotta Ojarannalta, jolla on kokemusta siellä asumisesta. (emmi-lotta.ojaranta@humak.fi)

Lähimpään kauppaan on matkaa 5km. Kampuksella on käytössä lähiliikkumista varten opiston polkupyöriä.

TÄRKEITÄ PÄIVIÄ

Opinnot alkavat tiistaina 1.9.2021 klo 09:15.

Tämän lisäksi ensimmäisen vuoden opiskelijoille on tiedossa ohjelmaa muutamana päiviä, jotka kannattaa varata nyt jo kalenterista:

  • Tutustumispiknik elokuussa 25.8. (tarkempia lisätietoja elokuun alussa, Facebook-ryhmässä Nurtsin fuksit’21)

  • Tervetuliaisilta (koulupäivän jälkeen, tutorit tiedottavat asiasta koulun alussa)

  • Fuksien leiri (Mikäli järjestetään, niin pakollinen kaikille)

  • Fuksiaiset (lisätietoa koulun alkaessa)

Tervetuloa opiskelemaan! Nähdään viimeistään syyskuussa!

Muista, jos sinulla on jotain kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä tutoreihin sähköpostitse tai liity Facebookissa Nurtsin fuksit '21 -ryhmään ja esitä kysymyksesi sitä kautta.

Terveisin, Nurmijärven tutorit

bottom of page