top of page

Lokakuun 2021 aktiivihaut

Syksy on aktiivihakujen aikaa. HUMAKOkin etsii kaikkiin pesteihin uusia toimijoita. Tästä postauksesta löydät yhdellä vilkaisulla kaikki lokakuussa 2021 käynnissä olevat haut!


Paikallistoimijat: tutor ja jaosto 20.9.-10.10.

HUMAKOn paikallistoiminta eli tutor- ja jaostotoiminta on aina opiskelijoiden toiveiden mukaista sekä tutoreiden ja jaostojen näköistä. Jaostot keräävät palautetta ja puuttuvat nousseisiin kehittämiskohteisiin sekä ideoivat ja toteuttavat erilaisia opiskelijatapahtumia. Tutorina pääset toimimaan vertaistukena muille opiskelijoille ja auttamaan opiskelijoita opiskeluun ja vapaa-aikaan liittyvien pulmien kanssa.Opiskelijaedustajat 4.10.-14.11.

Opiskelijaedustajat ovat tärkein ja suorin väylä viestin viemiseen opiskelijoilta suoraan Humakille. Opiskelijaedustajia toimii tutkintolautakunnassa, vahvuusala- sekä alueellisissa hyvinvointiryhmissä. Työryhmissä keskustellaan ja kehitetään kampusten sekä koulutusalojen tulevaisuutta. Työryhmät kokoontuvat vaihtelevasti vuosittaisista kokouksista kuukausittaisiin palavereihin. Opiskelijaedustajuus sopii mainiosti esimerkiksi toisen tai kolmannen vuoden tai monimuoto-opiskelijalle.


Hae opiskelijaedustajaksi. Lisätietoja edunvalvontatiimiltä edunvalvonta@humako.net .


Hallitus 4.10.-18.11.

Hallitus vastaa HUMAKOssa käytännön toiminnasta. Hallituksen jäsenet jakautuvat tiimeihin, joilla on omat vastuutehtävänsä. Nämä tiimit ovat edunvalvontatiimi, paikallistoimintatiimi, jäsenpalvelutiimi ja johtotiimi.

  • Edunvalvontatiimi käsittelee HUMAKOn saamia palautteita ja vastaa opiskelijaedustajien sekä häirintäyhdyshenkilöiden toiminnasta.

  • Paikallistoimintatiimi huolehtii tutor- ja jaostotoiminnan suunnittelusta, kehittämisestä ja koordinoinnista.

  • Jäsenpalvelutiimi vastaa jäsenyyteen liittyvistä asioista: jäsenhankinnasta, verkkokaupasta ja jäseneduista.

  • Johtotiimi ylläpitää ja kehittää hallintoa, tekee sidosryhmäyhteistyötä ja huolehtii, että muut tiimit voivat hoitaa tehtävänsä.

  • Kaikki hallituksen jäsenet pääsevät myös tekemään viestintää.


Hallitukseen haetaan laittamalla avoin hakemus sekä ansioluettelo sähköpostitse anette.pottonen@humako.net otsikolla HALLITUSHAKU. Lisätietoja saa myös Anette Pottoselta.


Ilmoittautuminen Discord-työryhmään 27.9.-25.10.

Työryhmässä pääset tutustumaan ja kehittämään HUMAKOn Discord-serveriä ja sen toimintaa, suunnittelemaan ja tuottamaan ohjelmaa sekä tekemään markkinointia. Pääset hyödyntämään jo olemassa olevia ammatillisia taitojasi ja kehittymään verkkoyhteisöllisyyden sekä verkkotapahtumien järjestämisessä. Discord on hyvä työväline esimerkiksi nuorison kanssa työskenteleville. Pelaamisen lisäksi Discordissa voidaan pitää mm. teemakeskusteluja eri aiheista, opintopiirejä, kahoot-tietovisoja ja täysin vapaamuotoista keskustelua. Yhdessä voidaan puhe- ja videoyhteyden kautta myös esimerkiksi leipoa, laittaa ruokaa tai joogata.


Ilmoittautumislomake löytyy tästä linkistä. Lisätietoja ja kysymykset: hanna.hautamaki@humako.net


Comentarios


bottom of page