Monimuoto-opiskelijat

 

Tutorit

Monimuoto-opiskelijoiden apuna arjessa ovat tutorit. Tutorit tukevat sinua opiskeluihin ja opiskelijan arkeen liittyvissä asioissa sekä antavat vinkkejä korkeakouluopintoihin. Heiltä saa kysellä pieniä tai suuria kysymyksiä – tutorit ovat juuri sinua varten.

 

Tutoriin voit ottaa yhteyttä

 

Tutoreiden kouluttamisesta vastaa HUMAKO, joka järjestää tutortoimintaa yhteistyössä Humakin henkilökunnan kanssa. Tutoriksi voi hakea kuka vain Humakin opiskelija, ja tutorina voi toimia kaikki HUMAKOn jäsenet. Lue lisää tutortoiminnasta.

Kolme monimuototutoria Jaakko, Kia ja Nona
UUSI OPISKELIJA:

Toiminta

Kaikki opiskelijakunta HUMAKOn toiminta on sinulle avointa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

HUMAKOn Discord-palvelimella järjestetään vapaamuotoisia keskusteluhetkiä, peli-iltoja, opintopiirejä sekä muuta toimintaa. Palvelimella pääset tutustumaan Humakin opiskelijoihin eri paikkakunnilta ja koulutusohjelmista. Lue lisää HUMAKOn Discordista.

Opiskelijakunta pyörii opiskelijoiden voimin. Voit hakea HUMAKOn aktiiviksi ja päättää, millaista toimintaa opiskelijakuntasi tarjoaa. Lue lisää aktiivimuodoista.

Opiskelijakunnan jäsenenä pääset osallistumaan erilaisiin toimintoihin ja tapahtumiin alennettuun hintaan. Aktiviteetteja on laaja valikoima, kuten hyvinvointipalveluita, opiskelijatapahtumia ja verkkokursseja. Lue lisää HUMAKOn jäseneduista.

Tiedotamme opiskelijakunnan toiminnasta korkeakoulun tiedotusvälineissä ja somessa. Ota meidät seurantaan!

Instagram: @opiskelijakunta_humako 
Facebook: Opiskelijakunta.HUMAKO

 
humakon_aktiivit.jpg

Liikunta

Korkeakoululiikuntapalvelut

Opiskelijahintaiset korkeakoululiikuntapalvelut pääkaupunkiseudulla tarjoaa ZoneSports, Jyväskylässä korkeakoululiikunta uMove, Turussa CampusSport ja Kuopiossa SYKETTÄ. Opiskelijakunnan jäsenenä saat liikuntapassit näihin kohteisiin huokeampaan hintaan. 

 

Yogobe

HUMAKOn jäsenenä saat käyttöösi Yogoben videotreenit (norm. 199 € / vuosi). Yogobe tarjoaa runsaan valikoiman muun muassa joogaa, pilatesta, meditaatiota, liikkuvuusharjoitteita ja kehonpainotreeniä. Harjoittele milloin vain ja missä haluat.

Yogoben verkkojoogapalvelun käyttöönotto:

Opiskelija joogaa Yogobe-palvelun avulla

Terveyspalvelut

Opiskelijoiden terveydenhuollosta vastaa Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö. Lue terveyspalveluista tarkemmin.

 

Opiskelija-alennukset

HUMAKOn jäsenetuina saat lukuisia opiskelija-alennuksia ja -etuja erilaisiin palveluihin, syömiseen, juomiseen ja opiskelijalle tarpeellisiin tavaroihin. Tutkinto-opiskelijana saat HUMAKOn jäsenkortilla myös paikallisliikenteen, VR:n, Matkahuollon sekä Kelan opiskelijaetuudet. Lue lisää jäseneduista.

Opiskelija selailee opiskelija-alennuksia HUMAKOn jäsenkortti-sovelluksesta
 
 

Sujuvaa opiskelija-arkea

Opiskelijakunta HUMAKO varmistaa, että voit keskittyä opiskeluun ja saat laadukasta opetusta. Me olemme se taho, jolle voit antaa palautetta korkeakoulusta, opiskelijakunnasta tai muista opiskeluusi vaikuttavista asioista. Anna palautetta ja me viemme sen eteenpäin!