top of page

Haagan tutoreiden tervehdyskirje

Tervehdys uusi opiskelija!

Tervetuloa Humanistiseen ammattikorkeakouluun. Ihan mahtavaa, että liityt meidän joukkoomme! Tämä on varmasti jännittävää, joten haluamme Haagan tutoreiden kanssa kertoa teille muutamia olennaisia asioita koulun alusta sekä  kampuksesta. Viimeinen vuosi on ollut täynnä sopeutumista, ja moni on opetellut toimimaan verkkoympäristössä entistä paremmin. Myös lähikontakteja on vältetty. Toivomme kovasti, että pääsemme kaikki aloittamaan syksyn opinnot kampuksella teidän kanssanne. Jos kuitenkin opinnot aloitetaan etäyhteyksien avulla, ei hätää! Humak on kehittänyt verkkoympäristöjään viimeisen vuoden aikana paljon, ja sekä lehtorit että opiskelijat ovat olleet mukana testaamassa ohjelmien toimivuutta.

 

Meidät tutorit tapaatte jo ensimmäisten koulupäivienne aikana. Tutorin tunnistat mustasta paidasta, jossa lukee TUTOR, ja suurimmalla osalla meistä saattaa olla Humakon punaiset opiskelijahaalarit päällä. Tutorit ovat teitä varten, joten jos teillä herää minkäänlaisia kysymyksiä, vetäkää tutoria hihasta! Vastaamme mielellämme opiskeluun liittyviin kysymyksiin, mutta kysymysten ei tarvitse todellakaan rajoittua vain opiskeluun. Muistakaa: Tyhmiä kysymyksiä ei ole!

 

Lisää informaatiota tutoreista ja meidän kuvat löydät paikallistoimijoiden otsikon alta. Jos sinulla on jotain kysyttävä, voit olla yhteydessä Haagan tutorvastaaviin sähköpostilla:

  • miisa.maoki(a)humak.fi

  • noora.pennanen(a)humak.fi

 

Liikkuminen kampukselle

Kampuksemme sijaitsee Haagassa osoitteessa Ilkantie 4, Valkealla Talolla. Valkealle talolle pääsee näppärästi julkisilla kulkuneuvoilla, esimerkiksi bussit 40 ja 43 Elielinaukiolta saapuvat aivan Valkean Talon eteen ja Huopalahden juna-asema on kävelymatkan päässä. Lisää tietoa julkisista kulkuneuvoista ja liikkumisesta pääkaupunkiseudun alueella löytyy esimerkiksi osoitteesta www.hsl.fi. Valkean talon vieressä sijaitsee myös parkkipaikka, jonne voit hakea  parkkiluvan aulan infopisteeltä.

 

Ruokailumahdollisuudet kampuksella

Kampuksella pystyy arkipäivinä klo 11.00–13.00 ruokailla opiskelijahintaan (noin 3,06 €) ravintola Delicatessen lounasbuffetissa. Opiskelijahintaisen lounaan saat näyttämällä Slice- tai Tuudo-opiskelijakorttia tai Kelan ateriatukikorttia, jonka saat noudettua ensimmäisenä koulupäivänä (jos tarvitset apua ateriatukikortin hankkimisessa, tutorit auttavat sinua mielellään). Katso lounaslista ravintolaan.

 

Opiskelijoiden taukotila

Humakin opiskelijakunnan HUMAKOn toimisto sijaitsee Valkealla Talolla ja tarjoaa jäsenilleen kahvia ja teetä kolehtiperiaatteella. Toimistolle voi tulla hengaamaan aukiolojen puitteissa.

Opiskelijakunta HUMAKO

Opiskelijoiden asialla koulussamme toimii Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta eli HUMAKO. HUMAKOn jäseneksi kannattaa liittyä, sillä sitä kautta saat käyttöösi opiskelijaetuja ja -alennuksia. HUMAKOn jäsenkortilla saat monia rahanarvoisia etuja, kuten edullisemmat pääsyliput tapahtumiin sekä massiivisen alennuksen
opiskelijahaalareista, jotka voit hankkia HUMAKOn verkkokaupasta

Opiskelijahaalareita testaillaan yhdessä syksyllä orientaatioviikoilla, jotta jokainen voi löytää omankokoisensa haalarin, joten vielä ei tarvitse laittaa tilausta sisään.

Lisätietoa jäseneksi liittymisestä ja toiminnasta löydät:
HUMAKOn nettisivuilta
Facebookista
Instagramista

HUMAKOn Pääkaupunkiseudun Jaosto

Pääkaupunkiseudulla HUMAKOn tapahtumista vastaa pääkaupunkiseudun jaosto. Jaostossa toimii kampuksen opiskelijoita eri vuosikursseilta. Jaoston tehtävänä on käsitellä opiskelijoilta tulevaa palautetta sekä pitää yhteyttä paikallisiin opiskelijajärjestöihin ja toimialinkkinä HUMAKOn hallitukseen. Jaoston toiminta on aina opiskelijoidensa
näköistä, jaosto voi järjestää tapahtumia, erilaisia tempauksia, jne.


Nappaa tästä pääkaupunkiseudun jaoston somet seurantaan:

 

Haagan tutorit somessa

Suosittelemme, että laitat seuraavat Haagan tutorien sosiaaliset mediat seurantaan, sillä sieltä saat ajankohtaisimmat tiedot liittyen kouluun ja mahdollisiin tapahtumiin:


Facebook:

  • Humak Pääkaupunkiseutu

  • Humakin tulkkiopiskelijat

 

Instagram: @humakohkitutors

Liikuntamahdollisuudet ja hyvinvointi

Pääkaupunkiseudulla opiskelijahintaisen korkeakoululiikuntapalvelut tarjoaa ZoneSports. Opiskelijakunnan jäsenille liikuntapassit huokeampaan hintaan! Tsekkaa löytyykö Zonelta sulle sopivaa salia tai ryhmäliikuntaa!


Opiskelijaterveydenhuollosta vastaa YTHS, josta löydät lisätietoa heidän verkkosivuiltaan.

Koulun aloitus

Me tutorit tulemme järjestämään jonkinlaista toimintaa uusille opiskelijoille ennen lukuvuoden aloitusta, joten kannattaa todellakin laittaa seurantaan meidän somekanavat! (esim. instagram @humakohkitutors) Tiedotamme asiasta lähempänä sekä somekanavillamme että sähköpostilla. Tavoitteena olisi, että päästäisiin tutustumaan toisiimme jo hieman ennen itse orientaatioviikkoa!


Elokuussa tavataan! :)


Lämpimin terveisin,
Haagan tutortiimi

bottom of page