Siirry sisältöön

Palaute

HUMAKOlla on käytössään sähköinen palautelomake. Jokainen Humakin opiskelija voi antaa palautetta henkilökunnalle, opiskelijakunnalle, tutoreille tai jaostolle HUMAKOn kautta, eikä sitä varten tarvita HUMAKOn jäsenyyttä. Voit:

  • kiittää henkilöstöä papukaijakortilla
  • muistuttaa myöhästyneestä arviosta etanakortilla
  • antaa ehdotuksen toiminnan parantamisesta keltaisella kortilla
  • antaa kritiikkiä, kehitysideoita ja kehuja opiskelijakunnalle, tutoreille, jaostoille, Humakille tai opinto-asioihin liittyen äänitorven kautta

Saat halutessasi haalarimerkin, kun olet antanut palautetta. HUMAKO toimittaa palautteen terveiset nimettöminä eteenpäin. Kun annat palautetta, muistathan kirjoittaa epäkohdan mahdollisimman selkeästi ja kokonaisuudessaan ylös. Näin epäkohtaan on helpompi tarttua ja viedä eteenpäin.

Palautekortit ja Äänitorven löydät samalta lomakkeelta tai tämän sivun yläreunassa olevasta Anna palautetta -painikkeesta. Saapuneet palautteet käsitellään hallituksen edunvalvontatiimin palaverissa viimeistään kahden viikon sisällä palautteen saapumisesta. Jos jätät yhteystietosi, voimme kertoa palautteen etenemisestä sähköpostitse. Palautetta voi myös jättää anonyymisti.

Lisätietoa saat HUMAKOn edunvalvontatiimiltä. Laita sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Tee aloite

Onko sinulla ideoita, kuinka opiskelijakunta HUMAKO voisi kehittää toimintaansa? Onko jotain, mitä opiskelijakuntasi voisi mielestäsi järjestää, tarjota tai toteuttaa? Jos olet HUMAKOn jäsen, voit tehdä suoran aloitteen opiskelijakunnalle!

Toimi näin:

  1. Kirjoita konkreettinen ideasi ja lähetä se sähköpostitse meille humako(a)humako.net.
  2. Hallitus tekee lausunnon HUMAKOn edustajistolle, joka käsittelee aloitteesi seuraavassa kokouksessaan. Sinulla on oikeus osallistua hallituksen kokoukseen aloitteesi käsittelyn ajaksi.
  3. Tule kyseiseen edustajiston kokoukseen – HUMAKOn jäsenenä sinulla on puhe- ja läsnäolo-oikeus kokouksessa.

Voit aina olla yhteydessä HUMAKOn hallituksen jäseniin, jos sinulla on pienimuotoisempia tai arkisempia kehitysideoita. Jos ajatuksesi on ajankohtainen ja istuu HUMAKOn budjettiin sekä toimintasuunnitelmaan, virallisempaa lähestymistapaa ei tarvita.

Facebook Messenger