Siirry sisältöön

Jäsenedut

Opiskelijakunnan jäsenenä saat etuja ja alennuksia, joiden avulla säästät arjessasi merkittävästi. HUMAKOn jäsenkortilla olet oikeutettu useisiin paikkakuntakohtaisiin ja valtakunnallisiin alennuksiin, joihin voit tutustua Slice-mobiilisovelluksessa. Tutkinto-opiskelijana saat HUMAKOn jäsenkortilla myös opiskelijalle tutut paikallisliikenteen, VR:n, Matkahuollon sekä Kelan opiskelijaetuudet.

Slice-edut

Slice-mobiilisovellusten kautta löydät lukuisia etuja ja alennuksia, jotka vaikuttavat opiskelijan kukkaroon postiviivisesti. Aina ennen kuin ostat jotakin, tsekkaa löytyisikö kyseiseen etuun alennus!

Kide.appin tapahtumat ja tuotteet

HUMAKOn jäsenenä saat kahdeksan opiskelijakunnan tapahtumat ja tuotteet käyttöösi! HUMAKOn lisäksi käytettävissäsi on näiden opiskelijakuntien tapahtumat ja tuotteet jäsenetuhintaan:

 • Arcada studerandekår – ASK
 • Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O’Diako
 • Haaga-Helian opiskelijakunta Helga
 • Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamko
 • Metropolia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA
 • Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – TUO
 • Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – JAMKO

Jäsenenä saat kaiken tämän jopa puoleen hintaan sekä Kide.app-verkkokaupasta että asiakaspalvelupisteiltä.

Kide.app, taustalla opiskelija ja kaksi mukia

Ryhmälipunmyynti

HUMAKOn jäsenenä sinulla on mahdollisuus hankkia lippuja suosittuihin tapahtumiin entistä helpommin! HUMAKO myy jäsenilleen lippuja ympäri Suomen järjestettäviin opiskelijatapahtumiin ryhmälipunmyyntinä. Tämä tarjoaa loistavan tilaisuuden osallistua moniin odotettuihin tapahtumiin edullisemmin ja vaivattomammin.

Ehdota tapahtumia!

Jos sinulla on ehdotuksia, mihin tapahtumaan HUMAKOn pitäisi järjestää ryhmälipunmyyntiä, voit jakaa ajatuksesi HUMAKOn viestintäkanavien kautta. Sinun ideasi voivat auttaa muokkaamaan tapahtumakalenteria niin, että se palvelee paremmin kaikkien jäsenten toiveita ja tarpeita. Älä epäröi osallistua ja vaikuttaa – jokainen ehdotus on tärkeä!

Yogobe – joogapalvelut verkossa

Yogoben videotreenit ovat käytössäsi! Yogobe-verkkojoogapalvelu tarjoaa runsaan valikoiman muun muassa joogaa, pilatesta, meditaatiota, liikkuvuusharjoitteita ja kehonpainotreeniä. Harjoittele milloin vain ja missä haluat – jäsenenä täysin ilmaiseksi (norm. 199 € / vuosi)!

Yogoben käyttöönotto on helppoa:

 1. Ole yhteydessä opiskelijakuntasi asiakaspalveluun [email protected]
 2. Luo itsellesi tunnukset palveluun saamiesi ohjeiden mukaan
Yogoben logo ja henkilö venyttelemässä

Alennuksia arjen liikkuvuuden lisäämiseksi

Get Up Desk -seisomatyötaso (-19 %) ja Gymba-aktivointilauta (-25 %)

Laita opiskeluergonomia kuntoon! Jäsenenä voit parantaa olosuhteita työpöydän äärellä työskentelyssä Get Up Desk -seisomatyötason ja Gymba -aktivointilaudan kanssa. Lue tarkemmin välineistä ja edun lunastamisesta.

Voimalajiliiton lisenssi opiskelijahinnoin

Lisenssillä voit osallistua kaikkiin Voimalajiliiton toiminnan alaisiin kilpailuihin lisenssin voimassaoloaikana. Lue tarkemmin Voimalajiliiton lajeista sekä edun hyödyntämisestä.

Oranssi Gymba-aktivointilauta ja Get Up Desk -seisomatyötaso, jonka päällä on kannettava tietokone

Macron vapaa-ajan vaatteet

Tarvitsetteko peliasut urheiluturnaukseen, uudet hupparit järjestölle tai kenties yhtenäiset asut järjestäjille opiskelijatapahtumaan? Laadukkaita urheilu- ja vapaa-ajan vaatteita valmistava Macron tarjoaa tuotteita liikuntaan ja vapaa-aikaan alennettuun hintaan. Lue tarkemmin Macronin edun lunastamisesta.

Helsinki City Running Day

Suomen suurin juoksutapahtuma Helsinki City Running Day (HCRD) kokoaa vuosittain yli 10 000 juoksijaa. Jäsenenä saat osallistumismaksuista alennusta:

 • Helsinki City Marathon -20 %
 • Muut matkat -10 %

Lue ohjeet edun lunastamiseksi ja tapahtumaan ilmoittautumiseksi.

HUMAKOn jäsenkirje

Lähetämme sinulle kausittain HUMAKOn jäsenkirjeen. Näin olet perillä ajankohtaisista asioista, jotka koskettavat opiskelijakuntaa, jäsenyyttäsi ja opiskelija-arkeasi. Nostamme esille myös hyödyllisiä jäsenetuja, jotta pääset entistä paremmin hyötymään opiskelijakunnan jäsenyydestä.​

HUMAKOn jäsenkirje lähetetään sähköpostiosoitteeseen, jonka olet antanut jäseneksi liittyessäsi. Varmistathan myös, ettei kirje ole hukkunut roskaposti-kansioon.

Piirros kirjekuoresta, jossa on HUMAKOn logo

Ilmianna kaupunki! -kampanja

Slicen opiskelijaedut eivät ole välttämättä samanlaisia kaikissa kaupungeissa. Siksi kutsumme kaikki Humakin opiskelijat osallistumaan Ilmianna kaupunki! -kampanjaan, jonka tarkoitus on kuulla opiskelijoiden mielipiteitä ja toiveita Slicen opiskelijaetujen kattavuudesta.

Osallistu kyselyyn (avautuu uudessa välilehteen) ja ilmoita kaupunki, josta koet löytyvät liian vähän opiskelijaetuja! Vastaukset välitetään eteenpäin Slicelle, joka alkaa viedä asiaa eteenpäin.

Piirros henkilöstä, joka kävelee kerrostalojen keskellä ja teksti: ”Ilmianna kaupunki! Slice.fi”

HUMENTOR-mentorointiohjelma

HUMAKOn opiskelija ja hänen mentorinsa iloisina sohvalla pöydän ääressä

Mentorointi

Opiskelija, haluaisitko pohtia ja suunnitella omaa urapolkuasi jo työelämässä olevan ammattilaisen kanssa? Hae itsellesi mentoria!

Humentor on Humakin ja opiskelijakunta HUMAKOn yhdessä luoma mentorointiohjelma, jossa HUMAKOn jäsenen on mahdollista toimia aktorina ja hakea itselleen mentoria. Humentor käynnistyi pilottijaksolla vuonna 2023.

Yksilömentorointi kestää noin 3–6 kk sisältäen 4–6 tapaamista mentorin ja aktorin yhdessä sopiman aikataulun mukaisesti. Osa tapaamisista voi ulottua aktorin valmistumisvaiheen ylitse. Haku järjestetään kerran vuodessa.

Mentoriohjelma Humentorin tavoitteena on

 • ammattiyhteisöön kiinnittyminen
 • vuorovaikutuksen kehittyminen ammatillisessa dialogissa
 • pysähtyminen ammatillisen reflektion äärelle
 • mentori-aktoriroolien vastavuoroisuus ja haastaminen vuoropuheluun
 • molemminpuolinen oppiminen

Voit hakea mentoroitavaksi eli aktoriksi, jos opiskelet Humakissa. Mentorit ovat Humakin alumneja tai Humakin koulutusohjelmissa ja hankkeissa työskennelleitä pedagogisia henkilöitä. Vuosittaiset mentoriohjelmat vaihtelevat: erilaisia mentorointeja toteutetaan yksilö- ja ryhmämuotoisesti sekä opintojen alku- ja valmistumisvaiheessa oleville opiskelijoille. Mentorointiparien tapaamisia voidaan toteuttaa lähitapaamisina tai verkossa.

Mentorointi on opiskelijakunta HUMAKOn jäsenille tarkoitettu palvelu, joten opiskelijalla tulee olla voimassaoleva HUMAKOn jäsenyys osallistuakseen mentorointiin. Mentorin saaminen ei ole HUMAKOn päätös, vaan määräytyy tarjolla olevien mentoreiden määrän mukaan.

Hae aktoriksi

Mentoriohjelman aktoriksi haetaan täyttämällä hakulomake ”Hae mentoria” -painikkeessa olevasta linkistä.

Seuraava hakuaika ilmoitetaan myöhemmin, muista seurata HUMAKOn viestintää.

Aktorina sinulta odotetaan

 • mentoroinnin tavoitteiden asettamista yhdessä mentorisi kanssa  
 • pysähtymistä ja läsnäoloa 
 • kiinnostusta dialogin kehittämiseen työelämäsuhteissa  
 • vastavuoroisuutta työelämävalmiuksien kehittämiseen
 • yhdessä sovittua ja säännöllistä tapaamista mentorisi kanssa
 • palautteen antamista mentoriprosessista sen päätyttyä
 • voimassaolevan HUMAKOn jäsenyyden mentorointisuhteen alkaessa

Lisätiedot

Lue lisää Humakin mentorointiohjelmasta Humentorista.

Lisätietoja voit kysyä:
Kaisa Manner
HUMAKOn asiantuntija
[email protected]
045 182 0404

Facebook Messenger