Siirry sisältöön

Verkko-opiskelijat

Hei uusi opiskelija!

Me HUMAKOn tutorit ja jaostolaiset haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi Humakiin! Järjestämme toimintaa opiskelijoille, eli juuri sinulle.

Lisäksi ylläpidämme WhatsApp -ryhmiä uusille opiskelijoille opintojesi ensimmäisen lukukauden ajan, jonka jälkeen tutorit ovat tukenasi omissa kanavissaan. Mikäli et vielä ole liittynyt oman aloitusporukkasi ryhmään, pääset liittymään tämän linkin kautta. Ryhmiä on kaikille tutkintomuodoille sekä avoimen AMK opiskelijoille.

Muiden paikkakuntien tiedot löydät pääkaupunkiseudun, Jyväskylän, Kuopion, Tampereen ja Turun uuden opiskelijan infosta. Olet tervetullut osallistumaan mihin tahansa sinua lähellä olevaan tapahtumaan ja toimintaan.

Hei jatkava opiskelija!

Olemme innoissamme, että jatkamme opiskelua kanssasi! Lue tältä sivulta, mitä kaikkea voit vielä saada lisää itsellesi tulevina opiskeluvuosina.

Muistathan ennen koulun alkua ilmoittautua läsnäolijaksi Pepissä. Muista myös maksaa korkeakouluopiskelijan terveydenhoitomaksu (YTHS) 15.11.2024 mennessä Kelan sivujen kautta.

Nähdään taas!

Opiskelijakunta HUMAKO

Opiskelijakunta HUMAKOn toiminta on kaikille Humakin opiskelijalle avointa – eli juuri sinulle verkko-opiskelija! Järjestämme toimintaa kampuspaikkakunnilla ja verkossa. Suurin osa toiminnastamme on merkitty tapahtumakalenteriin. Tule mukaan toimintaan, sillä haluamme kohdata juuri sinut!

Ota seurantaan HUMAKOn somekanavat:

Tutorit

Tutoreiden tehtävänä on olla opiskelijoiden apuna ja vertaistukena. Meiltä saa kysellä pieniä tai suuria kysymyksiä – me tutorit olemme juuri teitä verkko-opiskelijoita varten!

Tutoriin voit ottaa yhteyttä

Verkkotutorit

HUMAKOn toiminta

HUMAKOn tapahtumista ja toiminnoista vastaavat tutorit ja jaostot. Voit vapaasti monimuoto-opiskelijana osallistua eri paikkakuntien toimintaan.

Seuraa HUMAKOn paikallistoimijoita Instagramissa, joissa toiminnoista tiedotetaan tarkemmin:

Muut toiminnat ja tapahtumat

Opiskelijakunnan jäsenenä pääset osallistumaan erilaisiin toimintoihin ja tapahtumiin alennettuun hintaan. Aktiviteetteja on laaja valikoima, kuten hyvinvointi- ja kulttuuripalveluita sekä verkkokursseja. Lue lisää HUMAKOn jäseneduista.

Osta jäsenhintaiset liput verkkokaupastamme Kide.appista näiden Opku+ -opiskelijakuntien tapahtumiin:

 • Arcada studerandekår ASK
 • Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O’Diako
 • Haaga-Helian opiskelijakunta Helga
 • Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamko
 • Metropolia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA
 • Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TUO
 • Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO

Tule mukaan aktiivitoimintaan!

Opiskelijakunta pyörii opiskelijoiden voimin. Voit hakea HUMAKOn aktiiviksi ja päättää, millaista toimintaa opiskelijakuntasi tarjoaa. Tule mukaan hyvään porukkaan tekemään omasta ja toisten opiskeluajasta hauskempaa!

Lue lisää aktiivimuodoista.

Iloisia HUMAKOn aktiivitoimijoita HUMAKO-paidat päällään

Liikunta

Yogobe

HUMAKOn jäsenenä saat käyttöösi Yogoben videotreenit (norm. 220 € / vuosi). Harjoittele milloin vain ja missä haluat! Yogobe tarjoaa runsaan valikoiman:

 • joogaa
 • pilatesta
 • meditaatiota
 • liikkuvuusharjoitteita
 • kehonpainotreeniä

Yogoben verkkojoogapalvelun käyttöönotto:

Yogoben logo ja henkilö venyttelemässä

Opiskelija-alennukset

Opiskelijakunta HUMAKOn jäsenyys kannattaa, sillä saat jäsenyydellä lukuisia opiskelija-alennuksia ja -etuja erilaisiin palveluihin, kuten syömiseen, juomiseen ja opiskelijalle tarpeellisiin tavaroihin. Tutkinto-opiskelijana saat HUMAKOn jäsenkortilla myös paikallisliikenteen, VR:n, Matkahuollon sekä Kelan opiskelijaetuudet.

Jäsenenä saat opiskelijahaalarit puoleen hintaan. Haalareiden testikappaleet saapuvat lukuvuoden alussa kokeiltavaksi kampukselle.

Lue tarkemmin jäsenyydestä ja jäseneksi liittymisestä.

Kädessä oleva älypuhelin, jossa on listattuna opiskelija-alennuksia

Sujuvaa opiskelija-arkea

Opiskelijakunta HUMAKO varmistaa, että voit keskittyä opiskeluun ja saat laadukasta opetusta. Meille voit antaa palautetta korkeakoulusta, opiskelijakunnasta tai muista opiskeluusi vaikuttavista asioista. Anna palautetta ja me viemme sen eteenpäin!

Etana sinisessä ympyrässä ja teksti ”Etanasti etenee”, silmälasipäinen lintu sinisessä pystysuuntaisessa suorakulmiossa ja teksti ”10 pistettä” sekä keltaista korttia näyttävä käsi ja teksti ”OBS”
Facebook Messenger