Opiskelijakunta HUMAKO ottaa käyttöön uuden jäsenrekisterin ja verkkokaupan

21.02.2018

Opiskelijakunta HUMAKO ottaa maaliskuussa käyttöön yhteisen jäsenrekisterin ja verkkokaupan opiskelijakuntien ASK, Helga, O´Diako, Laureamko ja METKA kanssa. Järjestelmät korvaavat tällä hetkellä käytössä olevan jäsenrekisterin.

Vanhan jäsenrekisterin ylläpidon loppumisen lisäksi uudistuksen taustalla on vastaaminen EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksiin sekä opiskelijakunnan palveluiden parantaminen, laajentaminen ja näin lisäarvon tuottaminen jäsenille. Uudistusten tultua voimaan HUMAKOn jäsenet voivat asioida myös muiden yllä mainittujen opiskelijakuntien toimistoilla ja saada saman palvelun kuin omasta opiskelijakunnastaankin sekä suurimman osan tuotteista ja tapahtumista jäsenhintaan. Lisäksi verkkokauppa helpottaa tuotteiden ja tapahtumalippujen ostoa.

Muutos toteutetaan vaiheittain niin, että opiskelijakunnat ASK, HUMAKO ja O’Diako pilotoivat järjestelmiä maaliskuussa ja loput opiskelijakunnat tulevat mukaan loppukeväästä. Opiskelijakunta tiedottaa erikseen siitä, kun palvelua on mahdollista saada kaikkien kuuden opiskelijakunnan toimistoilta. Opiskelijakunnat tekevät myös selvitystyötä yhteistyön laajentamisesta muille paikkakunnille.

Uudistuksen myötä jäsenten tiedot tulevat näkyviin kaikille yllä mainituille opiskelijakunnille,
koska yhteiset palvelut tätä edellyttävät. Jäsenten tietosuojaan kiinnitetään erityistä huomiota: Järjestelmien käyttäjät koulutetaan tehtäviinsä, ja heidän kanssaan tehdään sopimus tietosuojan huomioimisesta. Lisäksi laajempia henkilötietoja näkee vain rajattu, pääsääntöisesti opiskelijakuntien henkilöstöstä koostuva, käyttäjäkunta. Tietoja ei luovuteta muille tahoille kuin järjestelmissä mukana oleville opiskelijakunnille. Jäsentiedot poistetaan
automaattisesti 13 kk:n kuluttua viimeisimmän jäsenyyden päättymisestä.

HUOM! Jos et hyväksy tietojesi siirtoa uusiin järjestelmiin, ilmoita siitä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen 9.3. mennessä. Tällöin jäsenyytesi päättyy vanhan jäsenrekisterin ylläpidon loppuessa. Frank Appiin liittyvä tiedonsiirto vanhasta jäsenrekisteristä päättyy ja Frank App lakkaa toimimasta, kun uudet järjestelmät on otettu käyttöön maaliskuussa. Muovista opiskelijakorttia voi käyttää tarran voimassaolon päättymiseen asti, mutta uusia kortteja ei voi tilata eikä uusia tarroja luovuteta, jos jäsentiedot eivät ole uusissa järjestelmissä.

Jos hyväksyt siirron, sinun ei tarvitse tehdä mitään.


Lisätietoja:

Marianna Rantanen
toiminnanjohtaja
044 257 8884
marianna.rantanen (a) humako.net

16.05.2018Kannanotto: Opiskelijakunta HUMAKO vaatii sukupuolineutraaleja wc-tiloja kaikille Humakin kampuksille
09.05.2018 17:00Kannanotto: Humakin tiedottamista on parannettava
09.05.2018KUTSU: Tervetuloa edustajiston 4. ylimääräiseen kokoukseen 15.5.2018
03.05.2018Edustajiston kevätkokouksessa tehtiin tärkeitä henkilövalintoja
25.04.2018HUMAKO ottaa käyttöön verkkokaupan
21.04.2018KUTSU: Edustajiston sääntömääräinen kevätkokous torstaina 26.4.2018
20.04.2018Täydennyshaku hallitukseen 2018 käynnissä
08.04.2018Valmistaudu opiskelijavappuun - HUMAKOn Vappukampanja 9.-22.4.
06.04.2018TIEDOTE: Siirrymme uuteen rekisteriin - jäseneksi liittymisessä katkos
05.04.2018HUMAKO tukee Kuuluu kaikille -translakialoitekampanjaa

Siirry arkistoon »