Turun tutoreiden tervehdyskirje

Tervetuloa HUMAKIIN!

Hei sinä uusi opiskelija! Onneksi olkoon, olet nyt virallisesti humanisti. Tästä kirjeestä löydät kaiken oleellisen tiedon, mitä opiskelujen alussa tarvitset. Kirjeen on koonnut Turun kampuksen tutorit. Me tutorit tulemme olemaan apunasi opiskelujen alussa. Meiltä saa kysyä mitä vaan ja yritämme auttaa parhaamme mukaan! Meidät tunnistaa mustista Tutor-paidoista ja usein meillä on päällä myös punaiset haalarit.

Ensimmäiseksi kannattaa käydä liittymässä tähän Facebook-ryhmään:

https://www.facebook.com/groups/1076059226127432/

 

Ryhmästä löydät kaikki tärkeät infot ja siellä voit myös kysyä, jos joku asia askarruttaa. Tutoreilla on myös Instagram, josta löytyy paljon ajankohtaista tietoa meidän toiminnastamme. Sen löydät nimellä @turku_tutor.

Suosittelemme osallistumaan Study in Turku -messuille torstaina 27.8. klo 10-14 Turun Tuomiokirkon terassialueella. Sieltä voit hakea mm. Föli (bussi)- ja kirjastokortin. Halutessasi voit kiertää messuilla tutorien kanssa. Olemme klo 10 odottamassa Tuomiokirkon pääovella. Jos osoitteen löytämisen kanssa tai muussa asiassa on ongelmia, soita
tutorvastaavallemme Riadille numeroon (+358) 045 656 4464.

HUOM!! Tilanteen salliessa pyrimme järjestämään halukkaille tapaamisia jo ennen virallista koulun alkua. Tapaamiset sijoittuisivat viikoille 34-35. Infoamme näistä elokuun alussa yllä mainitsemassamme Facebook-ryhmässä. Muistathan siis liittyä ryhmään. ;) Tapaamisten ideana on tutustuttaa uudet opiskelijat alustavasti toisiinsa, sekä lieventää kouluun astumisen yhteydessä olevaa stressiä. Luvassa on siis rentoa hengailua ja tutustumista! Suosittelemme lämpimästi näihin osallistumista!

 

Opiskelijakunta HUMAKO

Opiskelijoiden asialla koulussamme toimii Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta eli HUMAKO. HUMAKOn jäseneksi kannattaa liittyä, sillä sitä kautta saat käyttöösi opiskelijaetuja ja -alennuksia. HUMAKOn mobiilinen jäsenkortti löytyy Slice- ja Pivo-sovelluksista. Jäsenkortilla saat monia rahanarvoisia etuja, kuten edullisemmat pääsyliput tapahtumiin sekä massiivisen alennuksen opiskelijahaalareista, jotka voit hankkia HUMAKOn verkkokaupasta. Opiskelijahaalareiden testikappaleita voi lukuvuoden alussa kokeilla kampuksilla, jotta jokainen voi löytää oman kokoisensa haalarin.

 

Lisätietoa jäseneksi liittymisestä ja toiminnasta löydät:

HUMAKOn nettisivuilta: www.humako.net/liity
Facebookista: www.facebook.com/Opiskelijakunta.HUMAKO
Instagramista: www.instagram.com/opiskelijakunta_humako/

Muistathan, että koulu alkaa tiistaina 1.9.! Bussi numero 15 kulkee keskustasta
kampukselle ja takaisin. Oikean bussipysäkin keskustassa tunnistat meistä punaisissa
haalareissa heiluvista tutoreista. Me tutorit ollaan ensimmäisenä
päivänä myös kampuksella teidän apunanne ja tukena koko päivän! Nähdään!


Terkuin
Riad, Marjukka, Nea, Pinja, Rousku, Roosa, Cecci & Jussi

Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO


Ilkantie 4 | 00400 Helsinki

+358 44 257 8884

Palvelupisteet | Yhteystiedot