top of page

Turun tutoreiden tervehdyskirje

Tervetuloa Humakiin!

Onneksi olkoon opiskelupaikasta! Tästä kirjeestä löydät kaiken oleellisen tiedon, mitä opiskelujen alussa tarvitset.  Kirjeen on koonnut Turun kampuksen tutorit, olemme tukenasi opiskelujen alussa. Meille saa laittaa viestiä matalalla kynnyksellä ja pyrimme auttamaan parhaamme mukaan.


Ensimmäiseksi kannattaa käydä liittymässä tähän Turun opiskelijoiden Facebook ryhmään. Ryhmästä löytyy kaikki tärkeä info ja siellä voit myös kysyä, jos joku asia askarruttaa. Tutoreilla on myös Instagram, josta löytyy paljon  ajankohtaista tietoa meidän toiminnastamme. Siellä voit ottaa yhteyttä myös yksityisviestillä ja tavoitat nopeasti kaikki
tutorit. Instagram löytyy nimellä @turku_tutor.


Jaosto valvoo opiskelijoiden oikeuksia ja järjestää opiskelijatapahtumia. Heidätkin voit löytää instagramista nimellä @humako_tupa.


Pääset liittymään myös meidän luomaan Whatsapp-ryhmään.


Suosittelemme myös osallistumaan Study in Turku-messuille torstaina 26.8 alkaen klo 10. Tapahtuma järjestetään Kupittaan Kampuksella lähellä Kupittaan rautatieasemaa. Tapahtuma on suunnattu uusille opiskelijoille ja siellä voi hankkia mm. bussikortin ja kirjastokortin. Halutessasi voit kiertää messuilla myös tutorien kanssa, ilmoitamme Facebookissa lähempänä tapahtumaa tarkemmista järjestelyistä. Lue lisää tietoa Study in Turku-messuista.

Tilanteen salliessa pyrimme järjestämään halukkaille tapaamisia jo ennen virallista koulun alkua. Tapaamiset sijoittuvat viikoille 33-35 ja infoamme näistä yllämainitussa Facebook-ryhmässä lähempänä ajankohtaa. Muistathan siis liittyä ryhmään! Ideana tapaamisissa on tutustuttaa uudet opiskelijat alustavasti toisiinsa, sekä lieventää koulun aloitukseen liittyvää stressiä hengaillen yhdessä ja tutustuen toisiimme. Suosittelemme lämpimästi osallistumista
näihin tapaamisiin!

OPISKELIJAKUNTA HUMAKO

Opiskelijoiden asialla koulussamme toimii Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta eli HUMAKO. HUMAKOn jäseneksi kannattaa liittyä, sillä sitä kautta saat käyttöösi opiskelijaetuja ja -alennuksia. HUMAKOn mobiilinen jäsenkortti löytyy Slice- ja Pivo-sovelluksista. Jäsenkortilla saat monia rahanarvoisia etuja, kuten edullisemmat pääsyliput tapahtumiin sekä massiivisen alennuksen opiskelijahaalareista, jotka voit hankkia HUMAKOn verkkokaupasta. Opiskelijahaalareiden testikappaleita voi lukuvuoden alussa kokeilla kampuksilla, jotta jokainen voi löytää oman kokoisensa haalarin.


Lisätietoa jäseneksi liittymisestä ja toiminnasta löydät

Voit myös halutessasi liittyä HUMAKOn Discordiin. Humakon Discord-palvelimella voit viettää aikaa toisten Humakin opiskelijoiden kanssa ja pyytää apua mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Discord- palvelimella järjestetään myös usein erilaisia verkkovälitteisiä tapahtumia, joihin voit osallistua. 


Muistathan, että koulu alkaa keskiviikkona 1.9! Bussi numero 15 kulkee keskustasta kampukselle ja takaisin. Keskustasta löydät meidät koululle vieviltä pysäkeiltä. Pysäkit ovat Puutori, Kauppatori ja Kela. Koulu sijaitsee Turun Harjattulassa, Harjattulantie 80.

Me tutorit ollaan myös teidän tukena ja apuna kampuksella ensimmäisenä päivänä. Nähdään!


Terveisin,
Marja, Sanni, Oonamilla, Riku, Annabella ja Emily

bottom of page