Toimisto

Toimiston palvelut

  • Lukuvuosi- ja -kausitarrojen nouto
  • Haalarimerkkien myynti
  • Haalareiden myynti ja nouto
  • Neuvonta opiskelijaeduista
  • Neuvonta yleisistä opiskelija-asioista
  • Opiskelijatyöpisteet
Lisäksi toimistolla järjestetään jäsenkahvitus kolehtiperiaatteella.
Jäsenkahvitusta kokeillaan tänä keväänä niin että kahvia voi tulla keittämään aukioloaikoina mihin tahansa aikaan. Tervetuloa kahvittelemaan! HUOM. Jäsenkahvistus tauolla toimiston kesäloman ajan eli 8.6.-12.8.

Toimiston aukioloajat

HUMAKOn toimisto on kesälomalla 8.6.-12.8.

Syksyn aukioloajat tiedotetaan elokuussa.HUMAKOn toimisto sijaitsee Humakin pääkaupunkiseudun TKI-keskuksen yhteydessä, käynti Ilkantie 4, 00400 Helsinki. Valkean Talon 2. kerros, tila C2.32. Olemme avoinna satunnaisesti myös sopimuksen mukaan. Jos tulet kauempaa, suosittelemme että soitat etukäteen. Liikkuvan työnkuvan vuoksi työntekijät eivät ole aina paikalla. 

Toimistolla työskentelee opiskelijakunnan toiminnanjohtaja sekä asiantuntija.

Työntekijät


Marianna Rantanen 
toiminnanjohtaja
044 257 8884
marianna.rantanen (a) humako.net

Toiminnanjohtaja vastaa opiskelijakunnan talouteen ja hallintoon liittyvistä asioista sekä toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä yhdessä hallituksen puheenjohtajan kanssa.


Suvi Torikka
Asiantuntija, viestintä ja palvelut
045 182 0404
suvi.torikka (a) humako.net

Viestinnän ja palveluiden asiantuntija vastaa opiskelijakunnan päivittäisestä viestinnästä sekä jäsenpalveluista, kuten opiskelijakorteista ja lukuvuositarroista. Asiantuntijan puoleen voit kääntyä HUMAKOn palveluihin ja jäsenyyteen liittyvissä asioissa.

Opinnäytetyön tai harjoittelun tekeminen HUMAKOlle

HUMAKOlle voi tulla harjoitteluun. Harjoitteluiden suorituspaikkana on pääasiassa HUMAKOn toimisto. HUMAKOssa pääsee tutustumaan järjestötoimintaan, sen talouteen, hallintoon, viestintään tai esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen. 

Toimistolla on oma työpiste harjoittelijaa varten. Harjoittelun kesto ja käytännön järjestelyt sovitaan aina tapauskohtaisesti. Harjoittelun sisältö räätälöidään yhdessä harjoittelijan kanssa, harjoittelijan omien tavoitteiden ja HUMAKOn tarpeiden pohjalta. Harjoittelussa pyritään huomioimaan kunkin opiskelijan omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet. Uskomme, että yhdessä saamme aikaiseksi molempia osapuolia hyödyttävän kokonaisuuden! Aikaisempia harjoittelijakokemuksia voit lukea HUMAKOn blogista. 

HUMAKOlle voi myös suorittaa opinnäytetöitä tai projekteja, esimerkiksi tapahtuman järjestämisestä. HUMAKOlle on aikaisemmin tehty opinnäytetyönä erilaisia oppaita. Uusia aiheita voisivat olla esimerkiksi laatutyötä tai tapahtumien järjestämistä käsittelevät opinnäytetyöt. Jos sinulla on idea tai haluat kuunnella ideoita meiltä, ota yhteyttä ja mietitään asiaa yhdessä!

Harjoittelun ja opinnäytetöiden ohjaajana toimii HUMAKOn toiminnanjohtaja. HUMAKOssa harjoittelijoiden ottamisesta ja opinnäytetöiden tekemisestä päätetään hallituksen kokouksissa toiminnanjohtajan suositusten pohjalta. Kysy lisää toiminnanjohtajalta ja tule suorittamaan opintopisteitä HUMAKOssa.

Postiosoite ja kulkuyhteydet

Postiosoite
HUMAKO
Ilkantie 4
00400 Helsinki

Bussi- ja junayhteystiedot:
Bussit 43 ja 40 Elielinaukiolta, Ilkantie 4:n kohdalla Valkean talon pääsisäänkäynnin edessä on bussipysäkki. A-, L-, U-, Y-, E-, P- ja X-junalla Rautatieasemalta Huopalahden asemalle, josta lyhyt kävelymatka Valkeaan taloon. Kartalta löydät Valkean Talon tästä.