top of page

Uudet lukuvuositarrat ja jäsenyyden uusiminen - vanhat tarrat vanhenevat 30.9.

Päivitetty: 4. lokak. 2018

Haluatko jatkaa opiskelijaeduista nauttimista myös syyskuun jälkeenkin?


Opiskelijakorttien vanhojen lukuvuositarrojen 2017-2018 voimassaolo on päättymässä 30.9.2018. HUMAKO muistuttaa opiskelijoita jäsenyyden uusimisesta. HUMAKOn jäsenenä saat mahtavia opiskelija-alennuksia ja etuja. Lisäksi voit jatkaa tutorina toimimista, hakeutua tutoriksi ja/tai Humakin työryhmiin sekä asettua ehdolle edustajistoon tai hakea hallitukseen. Tutustu HUMAKOn jäsenyyteen ja etuihin täällä.


Jäsenyyden uusiminen tapahtuu HUMAKOn verkkokaupassa


Jäsenyyden uusiminen tapahtuu HUMAKOn verkkokaupassa. Voit hankkia jäsenyyden joko lukukaudeksi (voimassa 31.1.2019 asti) tai lukuvuodeksi (voimassa 30.9.2019 asti). HUMAKOn jäsenmaksut tälle lukuvuodelle ovat:

  • 42 euroa / Lukuvuosi 2018-2019

  • 25 euroa / Lukukausi syksy 2018

Jäsenyyden uusimisen jälkeen voi noutaa uuden tarran opiskelijakorttiisi HUMAKOn toimistolta, pääkaupunkiseudun palvelupisteiltä tai paikalliselta korttivastaavalta.


TARRAVASTAAVAT - Voit noutaa uuden tarran oman kampuksen tarravastaavalta


Pääkaupunkiseudun palvelupisteiden lisäksi voit noutaa tarroja oman kampuksen tarravastaavalta, jotka tavoitat sähköpostilla etunimi.sukunimi (a) humak.fi.


MONIVUOTISEN JÄSENET - Oletko hankkinut monivuotisen jäsenyyden opiskeluiden alussa?


Jos sinulla on aikaisempina vuosina ostettu jäsenyys koko opiskeluajaksi, niin voit noutaa uuden tarran korttiisi ilman kuittia, jolloin jäsenyytesi voimassaolo tarkistetaan suoraan meidän jäsenrekisteristämme. Jos et ole varma, kauanko jäsenyytesi on voimassa niin voit kysyä sitä HUMAKOn asiantuntija Suvi Torikalta 045 182 0404 tai suvi.torikka(a)humako.net. Jos haluat noutaa uuden tarran oman paikkakuntasi tarravastaavalta, niin varmista etukäteen onko hänellä jakotilanteessa mahdollisuus tarkistaa jäsenyytesi voimassaolo jäsenrekisteristä tai ilmoita etukäteen saapuvasi noutamaan tarra, jolloin tarravastaava voi tarkistaa jäsenyytesi valmiiksi noutoa varten.


Muista myös Frank App ja digitaalinen opiskelijakortti


Jäsenetujen hyödyntäminen on tehty entistä vaivattomaksi Frank App-sovelluksen kautta. Frank Appistä löydät kaikki opiskelijoille neuvotellut alennukset. Sovelluksesta voit aktivoida itsellesi myös digitaalisen opiskelijakortin, kunhan HUMAKOn jäsenyytesi on voimassa ja tiedoistasi löytyy henkilötunnuksesi. Jos digitaalinen kortti ei jostain syystä toimi, niin ota yhteys HUMAKOn asiantuntija Suvi Torikkaan (045 182 0404 tai suvi.torikka(a)humako.net) tai info(a)frank.fi.

Comments


bottom of page