top of page

Tutustu opiskelijoiden liikuntapalveluihin

Päivitetty: 17. syysk. 2018

Opiskelijan elämä on täynnä etuja. Suurimmalla osalla meistä on vapaus valita, miten aikamme käytämme, koska opintoja ei ole sidottu kahdeksasta neljään rytmiin. Totta kai meillä on myös läsnäolo-opintoja ja harjoitteluja, mutta iso osa ajasta on itsenäistä työtä. Työtä kannattaa tasapainottaa alusta asti sekä rentoutumisella kavereiden kanssa, että liikunnalla. Voin omasta kokemuksesta kertoa, että oma pää rauhoittuu usein vasta juoksulenkillä, kiipeilyseinällä, jumpalla tai nukkuessa. Älkää siis rakkaat opiskelijatoverit aliarvioiko liikunnan merkitystä jaksamiseen ja pääkopan rauhoittamiseen.Jokaiselta paikkakunnalta löytyy taho, joka tarjoaa opiskelijoille edullisia liikuntapalveluja. Yhden lukuvuoden hinta on suunnilleen sama, kuin trendikkään kuntosalin kuukausimaksu. Tsekatkaa siis alta, mitä omasta kaupungista löytyy.

Kuopio - SYKETTÄ

Humakin opiskelijat voivat osallistua Savonia-ammattikorkeakoulun ja itä-Suomen yliopiston järjestämään korkeakoululiikuntaan ostamalla SYKETTÄ -liikuntatarran. Tarjolla on yli 40 viikoittaista ohjattua ryhmäliikuntatuntia sekä avoimia lajivuoroja. Niiden lisäksi tarjotaan myös liikuntakursseja ja lajikokeiluja. Liikuntamaksut käsittävät kaksi vaihtoehtoa: ryhmäliikuntamaksu tai palloilumaksu. Molemmat vaihtoehdot sisältävät kuntosalien käyttöoikeuden ja avoimet lajivuorot korkeakoulujen omissa liikuntatiloissa.​


Humakin opiskelijat voivat osallistua Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun järjestämään korkeakoululiikuntaan maksamalla liikuntamaksun. Tarjolla on 60 ryhmäliikuntatuntia viikossa, 40 palloiluvuoroa viikossa sekä workshoppeja ja muita tapahtumia. Liikuntamaksuun sisältyvät ryhmäliikuntatunnit, palloiluvuorot ja kuntosalipalvelut.​

Turku - CampusSport


CampusSport Turku on kaikkien Turun korkeakouluopiskelijoiden yhteinen liikuntapalvelu ja Humakin opiskelijat saavat liikuntapalvelut käyttöönsä maksamalla liikuntamaksun. Tarjolla on viisi kuntosalia, yli 100 ohjattua tuntia viikossa, yli 30 tuntia avoimia palloiluvuoroja ja erillismaksullisia lyhytkursseja.


Pääkaupunkiseutu - ZONE


Zone on Metropolia, Laurea ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulujen yhdessä perustama liikuntapalvelu, joka tarjoaa myös Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijoille mahdollisuuden päästä liikkumaan opiskelijahintaan. Voit hankkia Zonen liikuntapalveluihin joko kaiken kattavan liikuntapassin tai sitten vain kuntosalin käyttöön tarkoitetun kuntosalipassin. Liikuntapaikkoja on yhteensä 12 eri puolilla pääkaupunkiseutuja.


Lisätietoja liikuntapalveluista löydät meidän nettisivuilta, oman kaupunkisi osiosta.


Ylös, ulos ja liikkumaan!


-Kirsikka

ความคิดเห็น


bottom of page