top of page

Tule tekemään HUMAKO-kiertuetta!

Päivitetty: 31. tammik. 2019


Tässä terveisiä Turusta HUMAKO-kiertueelta 2018

Haemme nyt vapaaehtoisia HUMAKO-kiertueen työryhmään. Projekti aloitetaan helmikuun alussa ja se loppuu 30.9.2019. Työryhmään haetaan 3-4 henkeä ja sitä johtaa hallituksen jäsen Jaakko Salo. Työryhmä työskentelee pääsääntöisesti etänä, mutta tarpeen mukaan järjestetään myös livetapaamisia. Työryhmän jäsenille tarjotaan osallistumisesta 5 opintopistettä per henkilö.


Työryhmän jäsenien tehtäviin kuuluvat esimerkiksi kiertueen suunnittelu ja ideointi, suunnitelmien eteenpäin vieminen, tilojen varaus, aikataulujen laatiminen, käytännön järjestelyt, tutoreiden ja jaostojen ohjeistaminen, kiertueen ilmeen suunnittelu ja markkinointi, kiertueen sisällön ja teeman suunnittelu sekä toteuttaminen.


Työryhmähakua on jatkettu 10.2.2019 klo 23:59 asti. Työryhmän jäsenien paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä. Hae mukaan täyttämällä tämä lomake: https://www.lyyti.in/HUMAKOkiertue_tyoryhma.


Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta on Humakin opiskelijoiden oma järjestö, joka valvoo opiskelijoiden etua Humakissa, vaikuttaa korkeakouluopiskelijoiden liittyviin asioihin ja järjestää opiskelijoille erilaista toimintaa paikallisten tutoreiden ja jaostojen kautta. HUMAKO-järjestää syksyisin HUMAKO-kiertueen, jonka aikana HUMAKOn toimijat vierailevat kaikilla Humakin kampuksilla ja käyvät kertomassa HUMAKOn toiminnasta ja tutustuvat paikallisiin opiskelijoihin.


Jaakko Salo

Hallituksen jäsen, tapahtumat

Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO

050 590 5853

Comments


bottom of page