Tiedotus: Edustajiston ja hallituksen kokoonpanot ovat muuttuneet.

Edustajiston ja hallituksen kokoonpanot ovat muuttuneet. Edustajiston 2. ylimääräisessä kokouksessa 12.2.2019 myönnettiin pyynnöstä ero yhdelle hallituksen jäsenelle ja yhdelle edustajiston jäsenelle.


HUMAKOn hallituksessa on jatkossa kuusi henkilöä. Hallituksen puheenjohtajana toimii Mikko Koivisto ja varapuheenjohtaja Jesse Laukkonen. Jesse Laukkonen vetää edunvalvontatiimiä jossa toimii hallituksen jäsen Essi Saarela. Hallituksen jäsenet Julia Laine, Anna-Katariina Kinnunen ja Jaakko Salo toimivat paikallistoimintatiimissä, jonka vetäjänä toimii asiantuntija Suvi Torikka. Hallitusta täydennetään tarvittaessa.


Edustajiston kokoonpanossa on jatkossa yhdeksän henkilöä. Edustajistoon on käynnissä täydennyshaku, joka päättyy sunnuntaina 17.2. Edustajistohausta löytyy lisätietoa vaalikuulutuksesta. Edustajiston puheenjohtajana toimii Eena Kero ja varapuheenjohtajana Heljä Behm.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Monivuotiset jäsenyydet helpottamassa arkea!

HUMAKO on uudistanut jäsenyysmahdollisuuksiaan - nyt on mahdollista ostaa jäsenyys pidemmäksi aikaa kuin vain vuodeksi. Voit nyt ostaa koko opiskelujesi ajaksi jäsenyyden, säästää rahaa ja hyötyä maht

Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO


Ilkantie 4 | 00400 Helsinki

+358 44 257 8884

Palvelupisteet | Yhteystiedot