HAALAREIDEN TÄYTETILAUS!

Päivitetty: syys 9

Jäikö haalarit saamatta? Ei hätää, järjestämme täytetilauksen niille, joille näin ikävästi pääsi käymään!


Voit tilata haalarit Kide.appista perjantaihin 18.9. klo 12:00 asti, jolloin tilaus lähtee eteenpäin valmistettavaksi. Niiden saavuttua toimistollemme, toteutamme uudelleen yhteistoimituksen kampuksille. Haalareiden arvioitu saapuminen on lokakuun loppu.


Pahoittelut kaikille, joiden haalareiden saanti on viivästynyt!


---


Vanha uutinen:


Toimistolla on aloitettu yhteistoimitusten pakkaaminen ja siksi aikaa haalareiden ostaminen Kide.appista on laitettu jäihin. Jäljellä olevat koot laitetaan takaisin myyntiin viimeistään keskiviikkona.

Olemme saaneet paljon palautetta ja kyselyitä kesken loppuneiden haalarikokojen tilanteesta. Opiskelijakunnan hallitus kokoustaa tänään ja päättää mahdollisesta lisätilauksesta. Tiedotamme päätöksestä sekä siihen liittyvästä ohjeistuksesta viimeistään keskiviikkona.

Yhteistilaukseen osallistuneille tulee tämän päivän aikana lisäohjeet tuotteiden lunastamisesta kampuksilla suoraan Kide.appiin ilmoitettuun sähköpostiin.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Monivuotiset jäsenyydet helpottamassa arkea!

HUMAKO on uudistanut jäsenyysmahdollisuuksiaan - nyt on mahdollista ostaa jäsenyys pidemmäksi aikaa kuin vain vuodeksi. Voit nyt ostaa koko opiskelujesi ajaksi jäsenyyden, säästää rahaa ja hyötyä maht

Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO


Ilkantie 4 | 00400 Helsinki

+358 44 257 8884

Palvelupisteet | Yhteystiedot