top of page

Tärkeää tietoa opiskelijoille - HUMAKOn jäsenyys, lukuvuositarrat ja palvelupisteetSyksy on saapunut eli on aika päivittää jäsenyys ja opiskelijatunnisteet ajantasalle!


Jäsenyytemme on uudistunut

HUMAKOn jäsenenä saat nykyään kuuden opiskelijakunnan tapahtumat ja tuotteet käyttöösi! Jäsenenä saat kaiken tämän puoleen hintaan sekä verkkokaupasta että pääkaupunkiseudun asiakaspalvelupisteiltä. Voit hyödyntää myös näiden opiskelijakuntien tapahtumat ja tuotteet:

  • Arcada studerandekår – ASK

  • Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O’Diako

  • Haaga-Helian opiskelijakunta Helga

  • Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta

  • Metropolia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA


Miten liityt jäseneksi?

Voit hankkia HUMAKOn jäsenyyden uuden verkkokaupan kautta. Huomioithan että jäsenyyden aktivointi kestää 1-3 päivää ja jäsenyyden hankinnan jälkeen voit ladata itsellesi digitaalisen opiskelijakortin tai tilata fyysisen opiskelijakortin.


Ohjeet:

2. Valitse jäsenyys

  • 42 euroa - Lukuvuosi 2018-2019 (voimassa 30.9.2019)

  • 25 euroa - Lukukausi syksy 2018 (voimassa 31.1.2019)

3. Täytä liittymislomake

  • Uudet opiskelijat saavat opiskelijanumeronsa vasta opiskelujen alkaessa, joten elokuun aikana liittyvät voivat käyttää väliaikaista opiskelijanumeroa 12345678, mutta tällöin tunnistautumista varten on täytettävä myös henkilötunnus.

4. Maksamisen jälkeen voit siirtyä hankkimaan opiskelijatunnisteen, jolla pääset nauttimaan opiskelijakunnan palveluista ja opiskelijaelämän eduista!Opiskelijatunniste

Kun olet hankkinut HUMAKOn jäsenyyden, voit ottaa opiskelijatunnisteen käyttöösi. Voit joko tilata itsellesi perinteisen fyysisen opiskelijakortin tai ladata puhelimeesi opiskelijakorttisovelluksen. Opiskelijatunnisteella saat opiskelijakuntasi kaikki jäsenedut sekä Kelan ateriatuen, Matkahuollon, VR:n ja HSL:n alennukset sekä erilaisia alennuksia. Opiskelijakunnan omia etuja voit hyödyntää esimerkiksi verkkokaupassa, josta voit hankkia HUMAKOn ja muiden pääkaupunkiseudun opiskelijakuntien tuotteita puoleen hintaan viikosta 33 alkaen.


Mobiilitunniste puhelimessa: Frank App on sovellus, josta voit aktivoida itsellesi digitaalisen opiskelijakortti, joka toimii virallisena opiskelijatunnisteena kaikkialla Suomessa. Lataa Frank App-sovellus App Storesta tai Google Playsta. Sovellukseen kirjautuminen on mahdollista noin 2-3 arkipäivän viiveellä.


Muovinen opiskelijakortti: Opiskelijakortin tilaaminen tapahtuu osoitteessa: www.frank.fi/opiskelijakortti/. Opiskelijakortin saapumiseen menee noin 2-3 viikkoa. Opiskelijakortti vaatii voimassaoloa varten vielä lukuvuositarran.


Lukuvuositarrat

Voit noutaa fyysiseen opiskelijakorttiisi uuden lukuvuositarran jäsenyyden voimassa olon mukaisesti joko syksyksi 2018 tai koko lukuvuodeksi 2018-2019. Muistathan hankkia uuden lukuvuositarran ajoissa. Lukuvuoden 2017-2018 tarrat ovat voimassa 31.9.2018 asti. HUOM. Helsingissä HSL-matkakorttien opiskelija-alennukset vanhenee jo 30.8.2018 joten toimithan ajoissa varmistaaksesi opiskelijahintaisen matkustamisen jatkossakin.


Uudet lukuvuositarrat on noudettavissa HUMAKOn toimistolta 13.8. alkaen tai oman kampuksen tarravastaavalta syyskuusta alkaen. Voit myös asioida muiden pääkaupunkiseudun opiskelijakuntien palvelupisteissä. Yhteystiedot löydät osoitteesta www.opiskelijakuntasi.fi

HUMAKOn toimiston aukioloajat syksyllä 2018

HUMAKOn toimisto löytyy Haagasta osoitteesta Ilkantie 4, 00400 Helsinki, tilasta C2.32 toisesta kerroksesta. Toimistolta voit noutaa itsellesi uuden lukuvuositarran, tulla ostamaan HUMAKO-tuotteita tai muuten vaan tulla viettämään aikaa toimistolle pelien tai jäsenkahvittelun merkeissä.


Aukioloajat 13.8 alkaen:

  • Ma-To 9:30-15:00

  • Pe toimisto kiinni

Olemme auki myös sopimuksen mukaan. Poikkeuksellisesti toimisto on kiinni 14.8. Ajankohtaiset aukioloajat löydät nettisivuiltamme sekä HUMAKOn Facebookissa.


Comments


bottom of page