top of page

Saanko esitellä: Tiia Määttä, hallituksen jäsen 2020

Moikka!

Oon Tiia Määttä, 23-vuotias ja Tampereelta kotoisin (sukujuuret Kuusamosta). Opiskelen

Jyväskylässä nyt ensimmäistä vuotta yhteisöpedagogiksi, ja tuntuu että vihdoin ja viimein olen

löytänyt oman alani! Olen kokeillut lähihoitajan ja merkonomin opintoja lukion jälkeen, ja jättänytne kuitenkin kesken. Monen mutkan kautta päästy lähelle maalia.


Vapaa-aikani kuluu Netflixin, piirtämisen ja pelaamisen ympärillä. Välillä myös ryhdistäydyn, ja

näen kavereita aina silloin tällöin, mutta itselleni oma aika on erittäin tärkeää jaksamiseni puolesta. Tampereella tulee reissattua usein, ihan poikaystävän ja kavereiden takia.


Hain ensin tutoriksi, sillä lukiossa olin jo miettinyt tutor-hommia, mutten uskaltanut silloin niitä

lähteä tekemään – menin mieluummin japanin kielen kurssille. HUMAKiin päästyäni, tajusin ettei minulle välttämättä tule enää mahdollisuutta päästä tutoriksi, ja vaikuttamaan koulun asioihin. Tänä vuonna meillä oli enemmän hakijoita tutoreiksi kuin mitä oli paikkoja, mikä minulle sanottiin jo haastattelussa. Siinä samalla minulle ehdotettiin, että lähtisin hallitukseen – olinhan jo VANUPO-reissulla osoittanut, että minusta olisi mihin vain! Hetken aikaa mietin sitä, ja laitoin lopulta hakemukseni menemään, enkä ole katunut (vielä). Meillä on aivan mahtava porukka kasassa, jotkut osaavat jo enemmän järjestötyöstä, ja jotkut eivät (kuulun tähän viimeiseen kastiin, mutta minusta on ihana oppia uutta!).


Toivon oppivani järjestötyöstä, vaikuttamisesta, ja verkostoitumisesta tulevan vuoden aikana.


Tiia
Comments


bottom of page