top of page

Saanko esitellä: Tiia Impivaara, hallituksen varapuheenjohtaja 2020

Heips!


Olen Tiia Impivaara, 26-vuotias ensimmäisen vuoden kulttuurituottajaopiskelija Kauniaisista. Päätin hakea hallitukseen, sillä minua on kiinnostanut jo jonkin aikaa, millä tavalla opiskelijakunnat toimivat ja lisäksi minua on kiinnostanut vaikuttaminen opiskelijoiden asioihin, joten koen tämän olevan erittäin hyvä kanava tutustua molempiin. Varapuheenjohtajan paikassa minua kiinnosti mahdollisuus päästä tekemään johtotehtäviä eri projekteissa ja saamaan tätä kautta arvokasta kokemusta johtamisesta.


Opiskelun ja hallitustoiminnan ohella aikani menee 5-vuotiaan lapseni kanssa puuhaillessa ja loput ajasta meneekin tehden keikkahommia ravintola-alalla. Kiirettä siis pitää, mutta jollain on pakko rahoittaa opiskelunsa ja arki siinä sivussa. Jostain löytyy kuitenkin aina aikaa harrastukselleni vapaaehtoisen maanpuolustuksen sekä varautumis- ja valmiuskoulutusten merkeissä. Olen viime vuosina toiminut kouluttajana ja kurssilaisena Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen ja Naisten Valmiusliiton kursseilla ja homma jatkuu edelleen tasaiseen tahtiin.


Toivon tulevalta vuodelta paljon uusia kokemuksia ja oppia elämääni. Unohtamatta yhdessä tekemistä ja uusia tuttavuuksia. Minua saa tulla nykäisemään hihasta vuoden aikana ja juttelemaan ihan mistä vaan mieltä askarruttavasta tai ihan jostain muusta.

Terveisin,

Tiia Impivaara

📷Comments


bottom of page