top of page

Saanko esitellä: Pipsa Kinnunen, hallituksen jäsen 2020

Moi! Olen Pipsa, 25-vuotias toisen vuoden yhteisöpedagogiopiskelija Jyväskylästä. Minulla ei hirveästi ole harrastuksia, mutta aina välillä tykkään pelata erilaisia videopelejä sekä piirtää. Olen joskus myös mukana järjestämässä erilaisia japanilaisen populaarikulttuurin tapahtumia eri puolella Suomea.


Olen vasta äskettäin tullut mukaan HUMAKOn hallituksen toimintaan ja hain siksi, koska olin kuullut opiskelijakaveriltani siitä pelkkää hyvää ja tahdoin päästä kokeilemaan, miltä tuntuisi olla mukana opiskelijakunnan hallituksessa. Aiemmin toimin Jyväskylän kampuksen tutorina. Minua on myös aina kiehtonut vaikuttaminen ja hain ensisijaiseksi siksi, että pääsisin mukaan paikallistoimintatiimiin kehittämään esimerkiksi tutor- ja jaostotoimintaa entisestään. Päätös oli oikea, sillä paikallistoimintatiimissä työskentely on erittäin mielenkiintoista ja mukavaa - kiitos siitä kuuluu paikallistoimintatiimin muille osapuolille, sekä tietysti koko HUMAKOlle. Minut on otettu avosylin vastaan sekä tunnen, että olen päässyt hyvin mukaan toimintaan, vaikka opittavaa on vielä paljon.


Opiskelu on ollut minulle välillä todella rankkaa enkä ole aina ollut oikein parhaimmillani siinä esimerkiksi henkilökohtaisten syiden vuoksi. Erityisesti tälläisenä hissukkana on joskus vaikea saada äänensä kuuluviin, kun on tuntenut olevansa huono asioissa eikä siksi uskalla avata suutaan, jotta ei nolaisi itseään. Joskus on tullut alamäkiä, mutta niistä on aina noustu lopulta ja toivottavasti matka sujuu nyt tasaisesti ja hyvin. Hallitustoiminta antaa minulle uutta intoa sekä motivaatiota, jotta saisin opintoni kunnialla loppuun. Toivon, että hallitusvuoden jälkeen olen oppinut mahdollisimman paljon uutta sekä olen pystynyt kehittämään myös omia taitojani, kuten opiskelukykyä, ajanhallintaa sekä muiden tukemisesta.Comments


bottom of page