top of page

Saanko esitellä: Mirjam Erkamaa, Hallituksen jäsen 2020

Hei, olen 25-vuotias Mirjam Erkamaa, toisen vuoden yhteisöpedagogi opiskelija Turusta. Lempinimeltä Minni. Olen kiinnostunut järjestössä työskentelystä. Aikaisemmalta tutkinnoltani olen taloushallinnon yo-merkonomi. Alan vaihto tuli ajankohtaiseksi, kun halusin päästä tekemään sellaista työtä, joka ei ole vain pelkästään tuloskeskeistä. Nyt uskon, että pääsen tulevaisuudessa tekemään työtä, jolla on merkitystä ja pääsen käyttämään luovuutta.


Hain hallitukseen jaostokoulutuksen jälkeen, koska siellä innostuin hallitushommista. Olen siis myös paikallisjaostossa, mutta nyt toimin paikallistoimintatiimissä hallituksessa. Haluan päästä vaikuttamaan ja olemaan mukana päätöksien teossa. Ideoita ja ehdotuksia minulta varmasti löytyy. Lisäksi olen kiinnostunut yhdenvertaisuuden edistämisestä ja haluaisinkin päästä hallituksessa vaikuttamaan yhdenvertaisuuden toteutumiseen.


Olen innoissani tulevasta vuodesta ja tulen varmasti oppimaan paljon vuoden aikana. Odotan myös mahdollisuutta tutustua uusiin mahtaviin tyyppeihin ensi vuoden aikana!

Terveisin, Minni

📷

Comments


bottom of page