top of page

Saanko esitellä: Mikko Koivisto, hallituksen puheenjohtaja 2019

Morjesta... taas.


Olen Mikko Koivisto, kolmannen vuoden yhteisöpedagogiopiskelija Jyväskylästä. Olen toiminut HUMAKOn hallituksessa kaksi vuotta jäsenenä ja tulevan vuoden tulen toimimaan hallituksen puheenjohtana. Vaikka olen edelleen kirjoilla Jyväskylässä, niin olen tämän vuoden tehnyt hallitushommia Helsingissä ja sama jatkuu myös vuonna 2019.


Siirtyminen hallituksen jäsenestä puheenjohtajaksi oli minulle luontevaa. Minua edelleen kiinnostaa opiskelijakuntamme kehittäminen ja minusta tuntuu, että tulen saamaan tästä vielä erittäin paljon irti seuraavana vuonna. Erityisesti itseäni vuodessa 2019 kiinnostaa kehittää johtamistaitoja, esiintymistä ja verkostoitumista. Meillä on tosi monia hyviä kehittämisideoita, joita odotan innolla päästä toteuttamaan.


Nämä kaksi aikaisempaa vuotta HUMAKOssa ovat olleet erittäin antoisia ja täten haluan vielä jatkaa seuraavanakin vuonna. Puheenjohtajan työ tulee olemaan monella tavalla erilaista ja haastavampaa kuin hallituksen jäsenenä oleminen, mutta olen valmis siihen. Meillä on taas valittu erittäin hyvä uusi hallitus ja odotan innolla, mitä kaikkea me tällä porukalla tullaan saamaan aikaan.


Nyt on hyvä aika rentoutua joulun pyhät, jonka jälkeen on voimaa palata sorvin ääreen!


Terveisin, Mikko Koivisto

Comments


bottom of page