top of page

Saanko esitellä: Laura Suominen, hallituksen jäsen 2020

Heips!

Olen Laura, 38-vuotias ensimmäisen vuoden yp-opiskelija Nurtsilta. Nyt hallituksen 2020 jäsen edunvalvontatiimistä käsin toimien. Asustelen Vantaalla, ja perheeseen kuuluu avomiehen lisäksi kaksi alle 4-vuotiasta tyttöä.  


Hain hallitukseen siksi, että halusin saada kokemusta hallitustyöskentelystä, joka oli itselle aiemmin tuntematonta. Sen lisäksi olin jo heti opintojen alkuvuodesta sotkenut lusikkani niin moneen opiskeluun liittyvään soppaan (mm. sisäilmaongelmat ja opetuksen kehittäminen), että totesin niitä olevan helpointa ajaa Humakon kautta. Halusin myös saada vaihtoehtoisen tavan kartuttaa opintopisteitä ja osaamistani päiväopiskelun lisäksi.


Minulla on vahva usko siihen, että hallitusvuoden jälkeen olen päässyt hyvin sisään opiskelijajärjestön toimintaan, hallitustyöskentelyyn, ja projektien vetämiseen. Tämän lisäksi toivon että olen lisännyt tietotaitoani mahdollisimman monelta eri saralta ja olen kasvattanut itselleni monipuolisen verkoston ihmisistä, joiden avulla myös harkkapaikkojen ja opintojen jälkeisten työpaikkojen saaminen on astetta helpompaa. Olen ehkä myös astetta lähempänä sitä fiilistä, että minulle on tarkentunut se, mihin suuntaan tarkemmin haluaisin valmistumisen jälkeen työmielessä lähteä.


Itsellä on jo takana yksi AMK-tutkinto ja 10 vuoden työura julkisella puolella, joten minuun voivat samaistua ne opiskelijat, jotka ovat jo uudella kierroksella ja pyörittävät kenties toisella kädellä perhettä ja/tai työpaikkaa. Tiedän, että meistä moni on lähtenyt opiskelijaksi Humakiin sen jälkeen kun se ensimmäinen tutkinto ei ole tuonut sitä autuutta mitä alunperin kuvitteli, ja haluaa nyt löytää sellaisen ammatin, jossa hieman kliseisesti "pääsee tekemään jotain oikeasti tärkeää".


Minä en ole tästä poikkeus.


Tykkään kaikista uusista kokemuksista ja elämyksistä, liittyvät ne sitten laskuvarjohyppyyn tai heinäsirkkojen syöntiin, ja olen joka paikassa lähdössä kehittämään asioita. Veikkaan, ja toivon, ettei hallitusvuosi tuo tähän poikkeusta, vaan että sitä vuoden kuluttua voi sanoa että sai jotain oikeasti myös aikaiseksi. Ei muuta kun ehdotuksia kehiin kaikilta joilla niitä on, on se asia mikä vain!


Terkuin, Laura📷

Comments


bottom of page