top of page

Saanko esitellä: Julia Laine, hallituksen jäsen 2019

Moikka!

Mun nimi on Julia Laine, oon 20-vuotias toisen vuoden yhteisöpedagogiopiskelija Turusta, sekä HUMAKOn hallituksen jäsen. Oon toiminut tutorina ja tutorvastaavana, ja nyt lähin kokeilemaan hallitustoimintaa meidän opiskelijakunnassa.


Hain hallitukseen monista eri syistä. Ensinnäkin, mulle suositeltiin HUMAKOssa toimimista useasti, ja monelta eri taholta (aivan varmasti joku liittouma), ja lopulta ymmärsin itsekin: ois hauskaa toimia hyvässä porukassa yhteisillä päämäärillä, ja vaikuttaen opiskelijoiden asemaan meidän koulussa. Lisäksi mua kiinnosti HUMAKOn hallitushommat jo ekana vuonna, mutta sitten tutorointi vei voiton.


Sitten, kun mun hallitusvuosi on ohi, haluan, että tiedän, miltä vaikuttaminen tuntuu. Haluun, että mulle on jäänyt monta erilaista tyyppiä mun elämään. Ja lisäksi haluan, että mulla on ollut kivaa. :)


Opiskelijana pidän opiskelijatapahtumista, todella paljon. Tykkään tutustua uusiin ihmisiin, ja pitää isolla porukalla hauskaa! Jos vaan on aikaa, niin aina oon menossa mukana. Ihan parasta!


Odotan innolla hallituskautta. Toivon, että tästä tulee mahtava vuosi!


Terveisin, Julia Laine

Comments


bottom of page