top of page

Saanko esitellä: Jesse Laukkonen, hallituksen varapuheenjohtaja 2019

Moi vaan!

Alkuun pitää heti myöntää, lykkäsin tätä esittelytekstiä viimeiseen mahdolliseen hetkeen asti. No, tietenkin se kostautui, kirjoittaa nimimerkki "deadline aamulla parin tunnin päästä vm. -87" Helsingistä.


Mä oon Jesse, ja mulle kyseinen skenaario on tuttu. Ei pelkästään aikaansaamattomuuttani, vaan siitä syystä, että ajatus kulkee ihan eri tavalla illalla kuin aamulla. Luovaa työtä (sikäli, kun itsestään mukahauskan esittelyn kirjoittaminen lasketaan luovaksi työksi) ei pysty mun aivoilla tekemään keskellä päivää, eikä käskemällä. Koulun ulkopuolella joku on saattanut tavata mut musiikkitapahtumissa soittamassa levyjä tai mölisemässä mikrofoniin. Kesällä mut löydät yhdeksänä päivänä viikossa Brakulta leikkimästä Lauri Markkasta.


Hain HUMAKOn hallitukseen, koska rehellisesti mua kiinnostaa olla ihmisten puolella. Puolisentoista vuotta takaperin, kun aloitin opiskelut ja omaan ryhmään piti tutustua, muistan hokeneeni esittelyissä, paremman muotoilun puuttuessa, että haluan auttaa ihmisiä. Nyt uskon, että tän luottamustoimen kautta se on mahdollista. Mahdollisuus vaikuttamiseen on tarjolla; Eduskuntavaalit. Ei mikään avaimet käteen paketti, mulla on käytössä vain yksi ääni. Onneksi sulla on myös. Kaikilla meillä yhdessä on mahdollista saada opiskelijoiden ääni esiin keväällä.


Tulevalta vuodelta odotan paljon; mahdollisuus kasvaa, oppia, kehittyä ihmisenä ja opiskelijana. Paljon uusia ihmisiä, verkostoja, tilanteita. Todella paljon tekemistä. Tästä tulee varmasti ihan super-mielenkiintoinen vuosi.


Terveisin, Jesse Laukkonen

Commenti


bottom of page