top of page

Saanko esitellä: Jaakko Salo, hallituksen jäsen 2019

Päivitetty: 22. tammik. 2019

Hei,

Minä olen Jaakko Salo kolmannen vuoden kulttuurituottajaopiskelija pääkaupunkiseudulta. Olen yllättäen kulttuurin suurkuluttaja. Erityisesti musiikki on lähellä sydäntäni. Käyn keikoilla todella paljon ja keräilen levyjä. Harrastuksiini kuuluu myös basson soittaminen. Minulla on aina ollut tapana löytää itseni uusien haasteiden parista. Tätä kautta olen aikoinaan päätynyt tuottamaan erilaisia musiikkiin keskittyviä tapahtumia ja sama homma jatkuu edelleen.

Hain hallitukseen saadakseni kokemusta järjestötoiminnasta. Minulle on tärkeää huolehtia opiskelijoiden eduista ja tuoda meidän ääntämme esille siinä määrin missä se suinkin on mahdollista. Lisäksi haluan omalla toiminnallani tuoda hallitustoimintaan tiettyä rentoutta ja maanläheisyyttä. Toivon että toimintani ja tekoni näkyvät vielä hallitusvuoteni jälkeenkin HUMAKOn toiminnassa. Totta kai toivon saavani tämän vuoden aikana paljon uusia kavereita ja kontakteja.


Tähän loppuun piti lisätä jokin fakta itsestäni. Pitkän miettimisen jälkeen fakta on se, että minä olen aina se, joka palauttaa koulutehtävät viimeisenä palautuspäivänä tai oikeastaan vasta sen jälkeen…


Terveisin, Jaakko Salo

Kommentare


bottom of page