top of page

Saanko esitellä: Heljä Behm, edustajiston varapuheenjohtaja 2019

Moi!

Nimeni on Heljä Behm, 29-vuotta, ja opiskelen Haagassa toista vuotta viittomakielentulkin opintoja. Olen tällä hetkellä edustajiston varapuheenjohtaja. Viime vuonna olin edustajiston jäsen ja tuli vähän semmoinen olo syksyllä, että olisipa kiva jatkaa, joten täällä mie! Vapaa-ajalla pelaan tietokoneella (447h Path of Exilea toukokuun jälkeen näköjään) ja olen kissojen kanssa kotona.


Ennen kun aloitin amk-opinnot olin aina ajatellut, että ”Sitten kun mie pääsen kouluun niin mie teen ihan KAIKEN SIELLÄ”. No nyt näin toisena vuotena voin sanoa, että ehkä ihan hyvä että ei tee ihan kaikkea, mutta jotain, josta ite pitää ja on kiinnostunut. HUMAKOssa toimiminen on ollut varsin ihanaa. Edustajiston varapuheenjohtajana tutustuu ihmisiin, oppii kaikenlaista (kiinnostavaa ja sitten myös sellaista hyödyllistä joka ei kiinnosta yhtään. Mutta on kuitenkin puolueettomasti sanottuna hyödyllistä) ja pääsee sellaisiin tilanteisiin, joihin ei siellä työelämä- ja yhteiskuntatoimijuuskurssilla kyllä ois päässyt edes ajatuksentasolla.


Tulkkiopiskelijoille välillä sanotaan, että on kiire eikä ehdi tekemään mitään ylimääräistä, mutta edustajistossa ehtii olla, ei tuu ees kiire. (Saako sanoa että siinä on silleen ajankäyttö-ilo suhde aika hyvä? Huomattavasti parempi kuin ruotsin opinnoissa vaikka.)


Muutenkin on tulossa mielenkiintoinen kevät ja vuosi kokonaisuudessaan ja innolla odotan mitä kaikkea saadaan aikaan! Pääsen tukemaan Eenaa, edustajiston puheenjohtajaa ja seuraamaan hallitusta heidän toimiessaan HUMAKOssa parantamassa opiskelijoiden päiviä pienillä ja isoilla tavoilla kaikkialla Humakissa.


Terveisin, Heljä

Comments


bottom of page