top of page

Saanko esitellä: Essi Saarela, hallituksen jäsen 2019

Moi!

Olen 30-vuotias Humakin ensimmäisen vuoden yhteisöpedagogi opiskelija Kuopiosta. Vapaa-aikana vietän avopuolison ja koirieni kanssa, jotka rytmittävät arkeani koulun ohella. Kun haluan viettää omaa aikaa uppoudun joogan tai äänikirjojen pariin. Työelämässä olon jälkeen olen uudelleen opettelemassa opiskelijan elämää, joka haastaa ja opettaa minulle paljon uutta. Olen opintovapaalla kaupan alalta ja nyt opettelen ajattelemaan humanistisia arvoja uudella tavalla ja kirjoittamaan reflektoivia esseitä vuosien myyntityön jälkeen. Vaatii hieman ajattelun uudelleen ohjausta ja välillä on joutunut vuodattamaan hikeä ja kyyneleitä, että on saanut esseen valmiiksi palautuspäivään mennessä.


Humakon hallitukseen hain, koska minua kiinnostaa opiskelijoiden (ja muiden ihmisten) hyvinvointiin vaikuttaminen. Kävin jaostokoulutuksen syksyllä 2018 ja ajattelin pääseväni vaikuttamaan oman kampuksen toimintaan jaoston kautta, mutta kun kuulin koulutuksessa mahdollisuudesta vaikuttaa valtakunnallisesti ja samalla oppia käytännön läheisesti työelämässä tarvittavia taitoja Humakon hallituksessa, innostuin ja hain mukaan hallitukseen.


Toivon että minulle jää hallituskaudesta käteen paljon uusia opittuja asioita ja uusia ihmisiä siinä ohella, että olen saanut vaikuttaa meidän opiskelijoiden elämään ja arkeen opiskelijoiden tarpeiden mukaan!


Terveisin, Essi Saarela

Comments


bottom of page