top of page

Saanko esitellä: Adéle Nurmela, hallituksen jäsen 2020

Hejsan! Mä oon Adéle, 21-vuotias nuori vaikuttaja Jyväskylästä. Opiskelen toista vuotta yhteisöpedagogiksi, ja toivon pääseväni tulevaisuudessa työskentelemään politiikan ja vaikuttamisen parissa järjestöissä.


Toimin HUMAKOssa vuonna 2020 edunvalvontatiimissä, suurimpana vastuualueenani koulutuspolitiikka. Hain hallitukseen erityisesti siksi, että halusin kehittää HUMAKOn edunvalvontaviestintää, ja päästä oppimaan ammattikorkeakoulun opiskelijakuntatoiminnasta. Mulla on vahvaa järjestötaustaa erilaisista järjestöistä, ja uskon, että tulen HUMAKOssa oppimaan paljon hyödyllisiä asioita tulevaisuutta varten, jotta musta tulee timanttinen järjestötyön ammattilainen.


Toivon, että pääsen oppimaan yleisesti ammattikorkeakoulukentän opiskelijakuntatoiminnasta niin HUMAKOssa, kuin yhteistyössä muun muassa SAMOKin ja OPKU+ kautta. Toivon pääseväni verkostoitumaan, tutustumaan uusiin tyyppeihin ja oppimaan heiltä lisää, sillä koen, että muiden ihmisten kokemuksista ja tarinoista oppii myös paljon. Haluan myös kehittää omaa viestinnällistä ulosantia esimerkiksi kirjallisessa muodossa.


Mut tunnistaa usein siitä, että mulla on kädessä Pepsi Maxia, ja hymy korvissa asti. Toivottavasti törmäillään jossakin merkeissä, ja mulle saa aina laittaa viestiä tai nykästä hihasta! Odotan innolla, että päästään hommiin meidän porukalla.


Adéle

📷

Comments


bottom of page