top of page

Osallistu Ilmianna kaupunki! -kampanjaan ja tuo opiskelijaedut paremmin saavutettavaksi kaikille

HUMAKO kerää opiskelijoilta palautetta Slicen opiskelijaetujen kattavuudesta kaikille opiskelijoille. Osallistu kyselyyn ja auta meitä, että edut saavuttaisivat opiskelijat kaikissa elämäntilanteissa!


Monimuoto- tai etäopetuksessa oleva opiskelija saattaa usein asua jossain ihan muualla kuin oppilaitoksen omassa kaupungissa. Siksi kaupungin opiskelijaedut jäävät helposti sivu suun. Tai ehkä koet, että kaipaisit etuja opiskelijoita hyödyttävältä yritykseltä, mutta etuja ei vielä kaupungissasi ole?


Opiskelijakunta HUMAKOn jäsenenä saat käyttöösi sähköisen Slice-opiskelijakortin ja sen sisältämät paikalliset ja valtakunnalliset edut. Edut kuitenkin painottuvat tällä hetkellä vahvasti pääkaupunkiseudulle ja opiskelijakaupunkeihin, eivätkä ole välttämättä samanlaisia kaikissa kaupungeissa. Siksi kutsumme kaikki Humakin opiskelijat osallistumaan Ilmianna kaupunki! -kampanjaan, jonka tarkoitus on kuulla opiskelijoiden mielipiteitä ja toiveita Slicen opiskelijaetujen kattavuudesta.


Kampanjaan voi osallistua vastaamalla kampanjakyselyyn. Kyselyssä pyydetään ilmoittamaan kaupunki, josta opiskelija kokee löytyvän liian vähän Slicen opiskelijaetuja. Kyselyssä voi halutessaan myös tuoda julki tietyn alan tai yrityksen, jolta kaipaisi etuja. Vastaukset välitetään eteenpäin Slicelle, joka alkaa viedä asiaa eteenpäin.


Vastauksen voi jättää täysin anonyymisti, tai voit halutessasi jättää sähköpostiosoitteesi, jos haluat tietoa etutoiveesi etenemisestä. Toiveissamme on kampanjan avulla ottaa uusia askelia, jotta HUMAKOn jäsenyys olisi mahdollisimman kannattavaa kaikille!


Voit tarkistaa oman paikkakuntasi edut Slicen nettisivuilta tai puhelinsovelluksesta! Huomaathan, että kaikki mahdolliset edut näet paremmin sovelluksen kautta.Comments


bottom of page