top of page

Nyt haetaan opiskelijaedustajia työryhmiin vuodelle 2019


HUMAKOn nimeämät opiskelijaedustajat toimivat Humakissa useissa eri työryhmissä, vahvuusalaryhmissä ja lautakunnissa. Opiskelijaedustajat ovat tärkein ja suorin väylä viedä viestiä opiskelijoilta suoraan Humakin päättäviin elimiin. Työryhmät kokoontuvat vaihtelevasti vuosittaisista kokouksista kuukausittaisiin palavereihin. Työryhmissä keskustellaan, kehitetään, ideoidaan ja päätetään siitä mihin Humakin, kampusten, sekä koulutusalojen suuntaviivat piirretään. HUMAKO on työryhmäedustajan tukena läpi toimikauden.

Työryhmissä on Humakin henkilökunnan jäsenistä koostuvan ryhmän lisäksi 1-2 opiskelijaedustajaa. HUMAKO ohjeistaa kaikki työryhmien opiskelijaedustajat työryhmissä toimimiseen. Työryhmäedustajat kokoontuvat kuukausittaisissa palavereissa, joissa käsitellään työryhmissä käytyjä asioita ja keskustellaan tulevien kokousten aiheista. Työryhmäedustajien tulee ennen kokouksia tutustua kokousmateriaaliin ja kokouksien jälkeen laatia pieni muistio, joka toimitetaan muille työryhmätoimijoille tiedoksi käsitellyistä asioista. Työryhmätyöskentelystä ei tule opiskelijoille kuluja.

Pääosin työryhmäedustajat valitaan HUMAKOn hallituksen järjestäytymiskokouksen yhteydessä joulukuussa. Opiskelijaedustajat tutkintolautakuntaan päätetään edustajiston järjestäytymiskokouksessa. Opiskelijaedustajat valitaan aina yhdelle vuodelle ja muutoksista kesken toimikauden päättää hallitus.


Opiskelijaedustajille järjestetään kolmen tunnin perehdytys verkon välityksellä 19.12. klo 17-20. Verkkoperehdytykseen osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai tabletin, sekä kuulokeet ja mikrofonin. Webkamera on aina plussaa.


Haku käynnissä 11.11. klo 23:59 asti (Tutkintolautakunta)

Valinnat: 16.11.


Haku käynnissä 25.11. klo 23:59 asti (Alueelliset hyvinvointiryhmät ja vahvuusalaryhmät)

Valinnat: 30.11.-3.12.


Lue lisätietoa hausta täältä!

Hae mukaan opiskelijaedustajaksi työryhmiin täältä!

Comments


bottom of page