top of page

Muutoksia HUMAKOn henkilöstössä

Opiskelijakunta HUMAKOn toiminnanjohtajan työloman sijaisena on aloittanut Juho Paavola. Sijaisuus jatkuu elokuuhun 2021. Toiminnanjohtajan työnkuvaan kuuluu HUMAKOn toiminnan johtaminen, suunnittelu ja kehittäminen yhdessä hallituksen puheenjohtajien kanssa. Toiminnanjohtaja tekee yhteistyötä sidosryhmien kanssa ja vastaa HUMAKOn taloudesta ja hallinnosta. Toiminnanjohtajan työnkuvaan kuuluu HUMAKOn jäsenpalvelutiimin vetäjänä toimiminen ja yhdessä jäsenpalvelutiimin kanssa jäsenpalvelun toteuttaminen sekä jäsenpalvelun, jäsenyyden ja tuotteiden kehittäminen.


Juho Paavola viimeistelee tällä hetkellä kansainvälisen kaupan tradenomiopintoja Satakunnan ammattikorkeakoulussa. Hän on kerännyt kokemusta opiskelijakuntakentältä toimiessaan opiskelijakunta SAMMAKKO:n aktiivina, viimeksi hallituksen puheenjohtajana vuonna 2019, sekä Opiskelijoiden Liikuntaliiton varapuheenjohtajana vuonna 2017. Opintojensa ohessa hän on myöskin toiminut piiritoiminnanjohtajana Keskustanuorissa.


Juhon kokemus opiskelijakuntakentältä ja poliittisesta nuorisojärjestöstä mahdollistavat HUMAKOn toiminnan tarkastelun ja kehittämisen uudenlaisesta näkökulmasta. HUMAKOssa uudistetaan strategiaa ensi vuonna ja erityisesti tässä projektissa uudenlaiset näkökulmat tulevat olemaan tärkeitä.” kommentoi HUMAKOn hallituksen puheenjohtaja Ilmari Kallius.


Tulen erittäin innokkaana mukaan HUMAKO:n työyhteisöön. Opiskelijakuntatoiminta on antanut itselleni paljon ja toiminnanjohtajana haluan olla mahdollistamassa vastaavia kokemuksia myös muille. Uskon myös, että monipuolisesta järjestökokemuksestani löytyy paljon ulosmitattavaa, kun opiskelijakunnan toimintaa tarkastellaan ja kehitetään entistä vuorovaikutteisemmaksi.” kertoo Juho Paavola.


“Toivotamme Juhon lämpimästi tervetulleeksi osaksi HUMAKOn työyhteisöä” toteaa hallituksen puheenjohtaja Ilmari Kallius.


Lisätiedot:

Juho Paavola, toiminnanjohtaja

juho.paavola@humako.net

044-257 8884

Comments


bottom of page