top of page

Muutoksia HUMAKOn henkilöstössä

Opiskelijakunta HUMAKOn asiantuntijan vanhempainvapaan sijaisena aloittaa 1.10.2019 Krista Maarajärvi. Sijaisuus jatkuu elokuuhun 2020. Asiantuntijan työnkuvaan kuuluu HUMAKOn paikallistoimintatiimin vetäjänä toimiminen ja yhdessä paikallistoimintatiimin kanssa paikallistoimijoiden kouluttaminen, tukeminen ja toiminnan kehittäminen. Asiantuntija on lisäksi osa HUMAKOn jäsenpalvelusta vastaavaa tiimiä ja osallistuu jäsenpalveluiden toteuttamiseen ja kehittämiseen. 


Krista Maarajärvi on valmistunut Humanistisesta ammattikorkeakoulusta yhteisöpedagogiksi toukokuussa 2017. Opiskellessaan Humakissa hän on toiminut HUMAKOn tutorina, tutorvastaavana ja edustajiston jäsenenä. Valmistumisen jälkeen Krista on toiminut Setlementti Louhelan vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina. 


“Kristan kokemus vapaaehtoisten toiminnan koordinoinnissa ja omakohtainen kokemus HUMAKOn aktiivina mahdollistaa HUMAKOn paikallistoiminnan kehittämisen myös ensi vuoden aikana, kun toiminnassa erityisenä painopisteenä on toimijoiden osaamisen kehittämisen ja jatkuvuuden turvaaminen.” kommentoi HUMAKOn toiminnanjohtaja Marianna Rantanen


”Opiskelijakuntatoiminta oli opiskeluaikoinani itselleni tärkeää ja opettavaista. Odotankin innolla, että pääsen työskentelemään opiskelijoiden kanssa ja tarjoamaan samankaltaisia onnistumisen ja yhteisöllisyyden kokemuksia, joita itse aikoinani myös sain.” kertoo Krista Maarajärvi. 


“Toivotamme Kristan lämpimästi tervetulleeksi osaksi HUMAKOn työyhteisöä” toteaa hallituksen puheenjohtaja Mikko Koivisto

Comments


bottom of page