KUTSU edustajiston syyskokoukseen

Päivitetty: 9. marras 2018

HUMAKOn edustajiston sääntömääräinen syyskokous pidetään perjantaina 9.11.2018 klo 13 alkaen TKI-Ilkassa Valkealla Talolla, Helsingissä.


Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kokous- ja luottamushenkilöiden palkkiot vuonna 2019, vuoden 2019 talousarvio ja toimintasuunnitelma sekä tilin- ja toiminnantarkastajien valinta. Lisäksi kokouksessa käsitellään Opku6:n toimintasuunnitelma, talousarvio ja kumppanuussopimus, edustajiston kokoonpanon toteaminen, vaikuttamissuunnitelma ja liittyminen World Student Capital-yhdistykseen.


Edustajiston kevätkokouksen esityslista on lähetetty edustajiston jäsenille sähköpostitse vähintään 7 päivää ennen kokousta. Kokousta seuraamaan ovat tervetulleita kaikki HUMAKOn jäsenet. Paikalle saa tulla seuraamaan kokousta. Kokous pidetään tilassa B1.13. Kokous suoratoistetaan ja linkki julkaistaan HUMAKOn Facebook-sivuilta kokouspäivänä.


Terveisin,

Theo Tyrväinen

Edustajiston puheenjohtaja
Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Monivuotiset jäsenyydet helpottamassa arkea!

HUMAKO on uudistanut jäsenyysmahdollisuuksiaan - nyt on mahdollista ostaa jäsenyys pidemmäksi aikaa kuin vain vuodeksi. Voit nyt ostaa koko opiskelujesi ajaksi jäsenyyden, säästää rahaa ja hyötyä maht

Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO


Ilkantie 4 | 00400 Helsinki

+358 44 257 8884

Palvelupisteet | Yhteystiedot