top of page

Jäsentunnisteena toimivan Slicen kehitys jatkuu

Olemme ottaneet HUMAKOssa tammikuun alussa käyttöön uuden Slice jäsentunnisteen yhdessä useiden muiden opiskelijakuntien kanssa. Slice jäsentunnisteella voit tunnistautua HUMAKOn jäseneksi ja opiskelijaksi. Tunnisteella saat käyttöösi Kelan ateriatuen, VRn ja Matkahuollon opiskelija-alennukset sekä paikkakuntakohtaisia ja valtakunnallisia etuja.

Sliceä kehitetään jatkuvasti paremmin opiskelijoita palvelevaksi. Me HUMAKOssa olemme sopineet etujen jatkuvasta hankinnasta kaikille meidän kampuspaikkakunnillemme yhdessä Slicen kanssa. Tulevaisuudessa tavoitteemme on, että jäsentunnisteemme tulee palvelemaan kaikilla kampuspaikkakunnilla yhdenvertaisesti.


Slicen edustajan mukaan “sovelluksen paikkakuntien vaihto-ominaisuus valmistuu arviomme mukaan toukokuun aikana. Eli heti sen jälkeen käyttäjät voivat vaihtaa näkymää, ja hyödyntää toisia paikkakuntakohtaisia etuja. Tämä palvelee alkuvaiheessa erityisesti Turkua, mutta toki aina opiskelijoita jotka reissaavat.”


HUMAKOn hallituksen puheenjohtaja Mikko Koivisto pahoittelee, että tilanne on opiskelijoiden kannalta harmillinen. “HUMAKOssa tehdään kuitenkin jatkuvasti töitä sen eteen, että saadaan kaikille paikkakunnille yhtenäiset edut ja laaja etutarjonta. Tavoitteena on saada kehitettyä palveluita ja etuja meidän opiskelijoita palveleviksi.” kertoo Koivisto palveluiden kehittämisestä.


Slicen edustaja kertoo, että “Jyväskylässä etujen hankinta on tarkoitus aloittaa kuluvan kesän aikana siten, että syksyyn mennessä olemme saaneet toiminnan aloitettua. Tämän jälkeen etujen määrä kääntyy asteittain jatkuvaan kasvuun. Kuopion osalta neuvotellaan yhteistyötä valtakunnallisen Slice-etuohjelman laajenemisen myötä, jonka ideana on koota kaikki edut eri paikkakunnilta yhteen. Tiedotamme tämän asian edistymisestä tarkemmin kun tiedämme.”


Lisätietoja:


Mikko Koivisto

HUMAKOn hallituksen puheenjohtaja

0451225030


Slice Customer Service: info@slice.fi

Comments


bottom of page