top of page

Ilmoittautuminen käynnissä Discord-työryhmään


Kiinnostaako verkkoyhteisöllisyys? Discord-työryhmä hakee uusia ryhmäläisiä. Ennakkotieto- tai taitovaatimuksia ei ole. Työryhmässä pääset tutustumaan ja kehittämään HUMAKOn Discord-serveriä ja sen toimintaa, suunnittelemaan ja tuottamaan ohjelmaa sekä tekemään markkinointia. Pääset hyödyntämään jo olemassa olevia ammatillisia taitojasi ja kehittymään verkkoyhteisöllisyyden sekä verkkotapahtumien järjestämisessä. Työelämässä työryhmätyöskentelystä on varmasti hyötyä! Kenenkään ei tarvitse tehdä tehtäviä yksin vaan työryhmä toimii tiiminä toisiaan auttaen.


Discord-työryhmä koostuu Humakin opiskelijoista ja on avoin kaikille heille. Ryhmä kokoustaa 1-2 kertaa kuukaudessa 1,5 tunnin ajan. Työryhmässä toimiminen vie vähintään noin 5 tuntia/kk. Työskentely on opinnollistettavissa “Opiskelija-aktiivina toimiminen”-opintojaksolle. Työryhmäläisen ei tarvitse olla HUMAKOn jäsen osallistuakseen työryhmän toimintaan.


Haku on auki 27.9.-25.10.2021. Ilmoittautumislomake löytyy tästä linkistä. Lisätietoja ja kysymykset: hanna.hautamaki@humako.net


Mikä on Discord?

Discord on sovelluspohjainen keskustelualusta, jossa voit keskustella muiden käyttäjien kanssa joko viestein tai puhumalla. Alunperin se on kehitetty digitaalisia pelejä pelaaville yhteiseksi alustaksi, mutta nykyään myös monet muut nuoret käyttävät Discordia aktiivisesti. Tämän takia Discord on hyvä työväline esimerkiksi nuorison kanssa työskenteleville.

Pelaamisen lisäksi Discordissa voidaan pitää mm. teemakeskusteluja eri aiheista, opintopiirejä, kahoot-tietovisoja ja täysin vapaamuotoista keskustelua. Yhdessä voidaan puhe- ja videoyhteyden kautta myös esimerkiksi leipoa, laittaa ruokaa tai joogata.

HUMAKOn Discord-serverille pääset tästä linkistä: https://discord.gg/

bottom of page