top of page

HUMAKOn hallituksen varapuheenjohtajaksi Adéle Nurmela
Opiskelijakunta HUMAKOn edustajisto on valinnut loppuvuodelle 2020 hallituksen varapuheenjohtajaksi Adéle Nurmelan. Aiemmin hallituksen varapuheenjohtajaksi valittu Tiia Impivaara on jättänyt tammikuussa HUMAKOn edustajistolle eroanomuksen tehtävästään henkilökohtaisista syistä. HUMAKOn edustajisto käsitteli eroanomuksen 4.2. pidetyssä ylimääräisessä kokouksessaan, jossa päätettiin myös valita Adéle Nurmela seuraavaksi hallituksen varapuheenjohtajaksi. Impivaara jatkaa 4.2. jälkeen HUMAKOn edustajiston jäsenenä.


“Vaikka harmittaakin, että jo tiiviistä porukasta yksi lähtee, niin olen silti innoissani uusista tehtävistä ja vastuista. Minulla on jo ennestään kokemusta edunvalvonnasta sekä viestinnästä, ja en malta odottaa, että pääsen hyödyntämään osaamistani ja oppimaan uutta edunvalvontatiimin ja HUMAKOn sometyöryhmän vetäjänä”, kommentoi vastavalittu hallituksen varapuheenjohtaja Adéle Nurmela.


Adéle Nurmela kerkesi toimia kuukauden HUMAKOn hallituksen jäsenenä ennen siirtymistä hallituksen varapuheenjohtajaksi. Hallituksen varapuheenjohtajana Adéle tulee vetämään hallituksen jäsenistä muodostuvaa edunvalvontatiimiä sekä HUMAKOn sometyöryhmää, johon kuuluu HUMAKOn hallituslaisia, HUMAKOn asiantuntija sekä paikallistoimijoiden somevastaavat.


“Mielestäni on mahtavaa, että saan rinnalleni edunvalvonnasta ja opiskelijapolitiikasta kiinnostuneen ja valmiiksi kokemusta kartuttaneen henkilön. Työparin vaihdos on aina harmillista, mutta minulla on erittäin hyvä fiilis uudesta puheenjohtajaparistani ja tulevasta vuodesta”, pohtii puheenjohtaja Ilmari Kallius.

Comments


bottom of page