top of page

HUMAKOn toimisto ja jäsenpalvelu syksyllä 2019

Päivitetty: 28. elok. 2019


HUMAKOn toimisto on palannut lomilta ja avannut ovensa tähän syksyyn 2019. HUMAKOn toimisto löytyy Haagasta osoitteesta Ilkantie 4, 00400 Helsinki, tilasta C2.32 toisesta kerroksesta. Toimistolle voit tulla ostamaan HUMAKO-tuotteita, noutaa itsellesi uuden lukuvuositarran tai muuten vaan tulla viettämään aikaa toimistolla pelien tai jäsenkahvittelun merkeissä. Aukioloajat syksyllä 2019


26.-29.8. välisenä aikana:

  • ma-to 10:00-14:00

2.9. alkaen:

  • ma-to 9:30-11 ja 12-15:00 (lounastunti 11-12)

  • perjantaisin suljettu

Jäsenpalvelu

Jäsenpalvelukanavamme ovat uudistuneet. Voitte lähettää meille viestiä osoitteeseen info@humako.net tai laittaa nettisivuiltamme chattiviestiä. Voit myös vierailla palvelupisteillämme. Palvelupisteiltä saat jäsenpalvelua sekä voit ostaa opiskelijakuntien tuotteita ja tapahtumalippuja. Palvelupisteitä löytyy pääkaupunkiseudun lisäksi Turusta ja Jyväskylästä. Palvelupisteiden aukioloajat ja sijainnit löydät sivuiltamme https://www.humako.net/palvelupisteet


Muovinen opiskelijakortti ja lukuvuositarrat

Jos sinulla on aikaisemmin hankittu muovinen opiskelijakortti, niin se toimii myös opiskelijatunnisteena kunhan noudat siihen voimassa olevan lukuvuositarran palvelupisteeltä.

Muovinen opiskelijakortti vaatii voimassaoloa varten vielä lukuvuositarran, jonka voit noutaa HUMAKOn toimistolta 26.8. alkaen ja syyskuun alusta alkean kampuksen tarravastaavilta tai minkä vain yhteistyössä olevan opiskelijakunnan toimistolta. Jos et pysty noutamaan tarraa, niin voit myös ostaa tarralle postituksen kotiisi HUMAKOn verkkokaupasta.


Tarroja voi noutaa oman kampuksen tarravastaavalta ja muista palvelupisteistä syyskuusta alkaen, jotka tavoitat sähköpostilla etunimi.sukunimi (a) humak.fi.


Comments


bottom of page