top of page

HUMAKO vietti 20-vuotis taivaltaan 116 juhlijan voimin


Humanistisen ammattikorkeakoulun Opiskelijakunta HUMAKO juhli 20-vuotista taivaltaan 8.2. vuosijuhlilla Helsingin Lauttasaaressa Blue Peter -ravintolassa. HUMAKOn vuosijuhlat oli toteutettu harjoitteluna, ja se keräsi 116 ihmistä juhlimaan pyöreitä.


Vuosijuhlat keräsi 116 henkilöä juhlistamaan opiskelijakunnan merkkipaalua. Merkittävä osa oli Humakin omia opiskelijoita, mutta paikalla oli myös yhteistyökumppaneiden, alumnien sekä muiden opiskelijakuntien edustajia. Vuosijuhlilla palkittiin myös alumneja aktiivisesta toiminnasta opiskelijakunnan eteen - tästä lisää voit lukea meidän nettisivuilta.


HUMAKOa juhlittiin niin hyvän ruoan, laulujen kuin tanssienkin parissa, ja illan huikeat juonnot meille tarjosi vuoden 2019 hallituksen puheenjohtaja ja hallituksen varapuheenjohtaja Mikko Koivisto ja Jesse Laukkonen.


Vuosijuhlien kuvasatoa pääsee katsomaan Instagramista tunnisteilla #humakovujut2020, #humakovujut ja #humakovujut20 sekä seuraamalla HUMAKOa Instagramissa @opiskelijakunta_humako ja Facebookissa @opiskelijakunta.HUMAKO


HUMAKO kiittää kaikkia paikalle tulleita juhlijoita, sekä onnittelutervehdyksen lähettäneitä sidosryhmiä.

Comments


bottom of page