top of page

HUMAKO muisti lehtoreita henkilöstön Bestis-päivillä elokuussa

HUMAKOn toiminnanjohtaja Marianna Rantanen osallistui elokuussa HUMAKOn edustajana Humakin henkilöstölle järjestetyille Bestis- ja kehittämispäiville Kuopiossa 20.-21.8. HUMAKOlla oli siellä oma puheenvuoronsa, jossa nostettiin esiin kuluvan vuoden uudistuksia sekä Humakin, että HUMAKOn osalta. Kiitosta saivat henkilökunta ja opiskelija-aktiivit, jotka ovat olleet motivoituneita viemään uudistuksia eteenpän hieman hektisestä murrosvaiheesta huolimatta. Muutokset jatkuvat uuden rehtorin Jukka Määtän hyppysissä ja hänelle ojennettiin mini-Hjördis, Hjördis-muki ja kangaskassi symbolisena kädenojennuksena alkavan yhteistyön kunniaksi.


Kuluvan vuoden muutokset ovat vaikuttaneet myös henkilöstön työn kuormittavuuteen ja se on näkynyt HUMAKOn välittämien Etana-palautekorttien lisääntymisenä. Onneksi opiskelijat ovat myös muistaneet jakaa kiitoksia ansioituneille lehtoreille ja osa heistä palkittiin Hjördis-mukeilla. Kiitosta saivat:


- Erja Anttonen - Motivoiva lehtori, joka tekee työtään omankin ajan kustannuksella. Häneltä saa aina apuja ja neuvoja.

- Kim Lindbad - Hän tuo opiskelijoille tunteen, että opiskelijoilla ja heidän oppimisella on väliä. Kim välittää opiskelijoistaan ja näkee heidät yksilöinä.

- Outi Mäkelä - Tekee upeaa työtä, on asiantuteva, motivoitunut ja kannustava. Kuuntelee opiskelijoita ja ymmärtää heidän tarpeitaan. Yksi tulkkikoulutuksen tukipilareista.


Hyvästä työstä on mukava saada positiivista palautetta. HUMAKO kannustaakin kaikkia jatkossakin antamaan palautetta, kiitosta ja hyvää mieltä sekä lehtoreille, että kanssaopiskelijoille.

Comments


bottom of page