top of page

HUMAKO muisti ansioituneita Humakin henkilöstön jäseniä kunniakirjoilla

Humakin henkilöstön Bestispäivät järjestettiin 20.-21.8.2019 Pajulahdessa. HUMAKO muisti Bestiksien yhteydessä ansioituneita henkilöstön jäseniä kunniakirjoilla ja Hjördis-mukeilla. Hjördis-mukeja on jaettu henkilöstön jäsenille jo useiden vuosien ajan osoituksena opiskelijakunnan ja opiskelijoiden arvostuksesta.


HUMAKOn merkkiohjesäännön mukaan kunniakirja voidaan myöntää yhteisölle tai henkilölle, joka on toiminnallaan tai merkittävällä teollaan edistänyt ammattikorkeakouluopiskelijoiden pyrkimyksiä tai asemaa. Kunniakirja voidaan myöntää myös opiskelijakunnan toimintaan muutoin merkittävästi vaikuttaville yhteisöille tai henkilöille.


“Haluamme palkita henkilöstön jäseniä saamamme positiivisen palautteen perusteella. HUMAKOlla on ollut käytössään jo yli kymmenen vuotta palautekortit, joilla opiskelija voi muistaa henkilöstön jäseniä HUMAKOn kautta nimettömästi papukaijakortilla tai antaa korjaavaa palautetta esimerkiksi etankortin muodossa. Suurin osa palautteesta on positiivista ja henkilöstön muistaminen himoitulla Hjördis-mukilla tekee siitä myös muille näkyvää” kertoo HUMAKOn hallituksen puheenjohtaja Mikko Koivisto.


Bestispäivillä muistettiin kunniakirjalla ja Hjördis-mukilla seuraavia henkilöitä:

  • Iina-Maria Piilinen: auttaa ja tukee opiskelijoita etenemään opinnoissaan.

  • Benny Majabacka: innostaa ja motivoi opiskelijoita mm. hankkeiden parissa.

  • Markus Suomi: reilu, kannustava ja jämpti opettaja, joka auttaa ja tukee opiskelijoita.

  • Niila Tamminen: on aidosti kiinnostunut opiskelijoiden asioista ja etsii ratkaisuja opiskelijoiden ongelmiin. Positiivinen opettaja, joka ottaa opiskelijat huomioon.

  • Päivi Marjanen: uutena taloon tulleena koulutusjohtajana on huomioinut opiskelijoiden näkökulman ja tehnyt sujuvaa yhteistyötä alusta alkaen opiskelijakunnan kanssa.

Helsingissä 22.8.2019

Comments


bottom of page