top of page

HUMAKO muisti alumnejaan Vuosijuhlilla!
HUMAKO muisti entisiä aktiivejaan 20-vuotis vuosijuhlilla. HUMAKO jakoi alumneilleen yhden kunniajäsenyyden, kaksi ansiomerkkiä ja kaksi kunniakirjaa ansiokkaasta työstä opiskelijakunnan hyväksi. Huomionosoitukset vuosijuhlilla myönsi edustajiston varapuheenjohtaja Anette Pottonen ja hallituksen varapuheenjohtaja Adéle Nurmela.

HUMAKO jakoi vuosijuhlillaan ylimmän huomionosoituksen, kunniajäsenyyden pitkäaikaiselle aktiiville Theo Tyrväiselle. Tyrväinen palveli opiskelijakuntaa ansiokkaasti yli viiden vuoden ajan, ja hänen työnsä on ollut opiskelijakunnalle korvaamatonta. Tyrväinen toimi aktiiviaikanansa mm. hallituksen ja edustajiston puheenjohtajistossa.

Ansiomerkit HUMAKO antoi Juuso Tuuliselle ja Jani Rutaselle. Niin Rutanen kuin Tuulinen ovat molemmat toimineet HUMAKON eri puheenjohtajistoissa useampana vuotena. Molempien henkilöiden työpanos opiskelijakunnalle on ollut erittäin laadukasta ja mahdollistanut viime vuosina tapahtuneen kehityksen.

Opiskelijakunta myönsi myös kaksi kunniakirjaa ansiokkaasta työstä. Kunniakirjan vuonna 2020 sai vuoden 2019 hallituksen puheenjohtaja Mikko Koivisto sekä vuoden 2012 hallituksen puheenjohtaja Janne Mäyrä. Niin Mäyrä kuin Koivisto ovat suoriutuneet moitteettomasti HUMAKOssa kohtaamistaan haasteista. Koivisto ja Mäyrä ovat myös toimineet esimerkillisesti häirintäyhdyshenkilöinä opiskelijakunnassa toimintakausillaan.


Kuvassa edustajiston varapuheenjohtaja Anette Pottonen ja hallituksen varapuheenjohtaja Adéle Nurmela jakamassa ansiomerkkejä.

Comments


bottom of page